Антония Петрова мори душманите и за Нова година (СНИМКИ)

Антония Петрова мори душманите и за Нова година (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Антония Петрова не сурвака, а нарича – писна й да я развеждат, и забременяват зорлем

Антония Петрова се отдаде на любимото си хоби и на връх Нова година. Блондинката избяга за празниците, но този път повтори дестинация, видя kliuki.bg.

Бившата Мис България намери рядко съчетание от южна държава и снежни емоции. Тази година и тя като стотици нашенци показва мили снимки от Гърция, на които позира с дебели дрехи.

Необичайното за съседите ни време обаче не личи да я е разочаровало особено много! Антония Петрова е с най-скъпите си хора – родителите и Александър, а компанията е видимо доволна от посрещането и отбелязването на Новата 2016-та!

Миналата година задружният квартет отиде в Сърбия, там обаче не изглеждаха и наполовина толкова щастливи, колкото сега. Миската е не просто широко усмихната, но и предизвикателна не само в избора на тоалет! Няма да пропуснем и шеметната тъща, която винаги демонстрира вкус еднакъв със своето момиче! Мъжете изглеждат поуморени от тежки бизнес дела, но да са мислили като се женили за жени с изисквания!

А Антония Петрова има нова тактика в социалната мрежа! На нея може да й е минало времето да сурвака, но като голямо момиче към всяка от снимките й нарече на последователите й в социалната мрежа: „Честита Нова година, приятели! Жалая ви поне частица от нашето семейно щастие през новата година! Нека мислите ви се материализират и всичко, което желаете на ближния си, ви се върне стократно! Здраве, щастие и любов от нашето семейство!”

Явно на своенравната дама й е писнало ту да я развеждат, ту да я забременяват! За да накаже хейтърите, се забавлява с празничните си фотосесии – понякога умишлено крие мъжа си, друг път ясно показва фина талия. За толкова години в публичното пространство не се умори да воюва с критикарите, а не забеляза, че все още е най-коментираната Мис България!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар