Жесток удар: Предателството на Мая Илиева смаза Наталия Симеонова! (виж причината + подробности)

Жесток удар: Предателството на Мая Илиева смаза Наталия Симеонова! (виж причината + подробности)
4.3 (86.67%) 3 votes

Наталия Симеонова е отчаяна, след като и най-добрата й доскоро приятелка, й обърна гръб!

Феята на любовта – русокосата Наталия Симеонова не може да разбере какво й се случва и с какво е съгрешила, че от ден на ден става все по-самотна. След като единственият мъж за нея Денис Ризов не само не пожела да я преоткрие като жена, но и заяви, че заминава да живее за неопределено време в САЩ, Наталия получи нов жесток удар.

Той дойде от най-добрата й приятелка от години – вдовицата на Жоро Илиев Мая Илиева, в която Наталия се кълнеше. Мая Илиева и Георги Илиев бяха дори кумове на сватбата й с Денис Ризов, тъкмо заради дългогодишното „посестринство“ между двете.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова доскоро се кълнеше в приятелството на Мая Илиева

Днес обаче отношенията между хубавиците странно охладнели, а Мая Илиева вече си избрала нова дружка. Няма да повярвате, но това е самата Преслава. Въпреки разликата в годините си, вдовицата на Главния и поп фолк звездата се разбирали повече от прекрасно. А напоследък често биват засичани заедно по столични заведения.

„Мая отдавна харесва Преслава и песните й. Но след Вип Брадър тя видя Преси и като човек, а характерът й направо я грабна. Казва за Преслава, че е винаги позитивна, усмихната и има страхотното качество да кара хората да се чувстват добре, разтоварени и заредени с енергия“, разкриват близки до обкръжението на Мая Илиева, пише вестник „Всеки ден“.

Откакто „тръгнала“ с Преслава, Мая все повече си давала сметка, че предишната й дружка Наталия Симеонова се е променила коренно и в нея вече не е останало нищо от предишното момиче. Феята на любовта постоянно се оплаквала и вайкала от несполуките си в личния живот, а това побърквало Мая Илиева.

Наталия Симеонова обаче така и не искала да го разбере и да потърси причината в себе си, а считала, че след мъжете, нейната най-вярна приятелка също я е предала.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар