Илиана Раева и Наско Сираков не могат да повярват: Виж какво им сервира Славея! (разкрития)

Илиана Раева и Наско Сираков не могат да повярват: Виж какво им сервира Славея! (разкрития)
4 (80%) 4 votes

Славея Сиракова подари най-голямата изненада на Илиана Раева и Наско Сираков за новата година!

Кендидат зетят, който им доведе малката щерка Виолета, не е единствената изненада за семейството на Илиана Раева и Наско Сираков. Златното ни момиче и бившият национал не могат да повярват на промяната, която настъпи в първородната им дъщеря Славея Сиракова.

Оказа се, че красавицата е претърпяла пълна трансформация и то за броени месеци. За щастие обаче, всичко това е за добро. Припомняме, че Славея Сиракова беше бунтарката в семейството и за разлика от Виолета, която винаги е била доброто момиче, то каката го раздаваше палавница.

Илиана Раева

Славея направи най-големия подарък на Илиана Раева и татко си Наско Сираков

Сигурно повечето от вас си спомнят провокативните снимки, с които Славея заливаше социалната мрежа, да не говорим за фотосесиите, в които се изтипоса съвсем по натура. Първоначално Илиана Раева беше шокирана, а Наско Сираков побесня, но обичта им към Славея ги накара да си затворят очите и да я подкрепят – важното беше да е жива и здрава.

„И Илиана, и Наско винаги са знаели, че дъщеря им може да е по-буйничка, но е много добра и умна. А от интелекта си човек не може да избяга. И двамата бяха наясно, че всички тези изцепки, с които ги „зарадва“, са само плод на възрастта и тя ще ги израсте. Ето, че точно това се случи. Славея не прилича на себе си вече“, коментират близки до звездното семейство.

Напоследък промяната у Славея е видима за всички. Тя дори спря да позира толкова агресивно във Фейсбук, а фотосите й са стилни и издържани. Щерката на Илиана Раева е заприличала на истинска дама като майка си – с изискан грим и прическа.

А пожеланията, които отправи за новата година, са присъщи повече на улегнал и помъдрял човек, отколкото на дива тийнейджърка. „Илиана и Наско не можеха да повярват, защото Славея се промени ей така – изведнъж. Но това е и най-голямата им радост. Сега вече са напълно спокойни за нея и знае ли се – може пък за тази промяна да си има причина с мъжко име“, предполагат познати на семейството.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар