Млатиха Ирина Флорин насред София! (Виж кой и защо)

Млатиха Ирина Флорин насред София! (Виж кой и защо)
4.5 (90%) 2 votes

Ирина Флорин пострада жестоко

Ирина Флорин била бита в центъра на столицата. Изпълнителката на ”Цвят лилав” е млатена зверски в тузарското заведение „Планет” до малкото НДК в столицата. Ужасната случка се разиграла седмица преди Коледа и Нова година. Крехката изпълнителка нахлула в бара, в малките часове на деня, за да издирва млад любовник, твърдят очевидци.

Изпълнителката е известна с падалката си по агнешко, но този път налетяла и на половинката на своя възлюбен. 54-годишната певица и настояща модна дизайнерка отишла в бара, за да търси обяснение от гаджето си, защо я игнорира, пише hotNews.bg.

Но за зла беда той се оказал в компанията на законната си половинка, която изобщо не се зарадвала на появата на нахалницата. При така стеклите се обстоятелства изпълнителката не успяла да прикрие защо е потърсила въпросния левент в заведението. Присъствието й изобщо не оставило съмнение у жената на любовника й, че двамата мачкат чаршафите.

Без да търси повече обяснения, младата жена скочила и просто забила едно яко кроше в лицето на крехката поп дива, като я повалила с един удар на земята.

Подтикната от адреналина и алкохола, младата жена яростно й се нахвърлила, като започнала да я млати безжалостно. Мъжът, заради когото жените спретнали боя, а и охраната на нощния клуб не помръднали дълго време. От една страна, защото всеки женски бой е непредвидим, а и понеже е доста зрелищен.

Пребиха Ирина Флорин в центъра на столицата

Пребиха Ирина Флорин в центъра на столицата

Но след като нещата взели да загрубяват и младата съпруга освирепяла, гардовете поели инициативата и избутали Ирина Флорин навън. След тази грозна случка певицата дълго време не се показвала навън заради срама и синините, които получила след яростния пердах.

Ирина Флорин, въпреки достолепните си години, е известна с фриволното си поведение и залитането по млади мъже.Певицата не се церемони да предлага компанията си и на сериозни господа, независимо дали са обвързани или не. Но в случая си е намерила майстора и поне ще стане по-предпазлива, коментират я злите езици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Млатиха Ирина Флорин насред София! (Виж кой и защо)”

  1. ПОЗНАТА

    ян. 04. 2016

    Познавам я от времето когато пристигна от село Гиген. Какви истории знам около нея, бедна фантазия.

  2. йордан

    Дек. 22. 2017

    Ух де такава да ми се падне, от кога търся такава мацка хубава!

Добавете коментар