Daily Express гръмна: Ето го разтърсващото пророчество на Ванга за 2016-та! (още подробности)

Daily Express гръмна: Ето го разтърсващото пророчество на Ванга за 2016-та! (още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Великата пророчица Ванга е предвидила шокиращи обрати не само за родна България, но и за цялата Европа през новата година!

Daily Express буквално изригна с неочакваното и разтърсващо пророчество на великата Ванга, което касае целия Европейски съюз през настоящата 2016-та година. Петричката пророчица за жалост не вещае почти нищо добро през годината, напротив – по думите й, точно от 2016-та за Европа ще стартират кошмарни неща.

„Конфликти, инциденти и терористични актове из целия Европейски съюз ще опустошат огромна част от Стария континент и към края на 2016-та година, Европата ще бъде почти опустошена“, пише медията, базираща се на реалните гадания на петричката пророчица.

Ванга

Великата пророчица Ванга е направила ужасяващо предсказание за 2016-та година, а цяла Европа се моли поне веднъж да не познае

Бедите за Европа, а в това число и за нашата България, няма да секнат след тази година. Ужасът става все по-голям с времето като според Ванга, през 2025-та година населението на Европа ще се равнява на „шепа хора“. Страховито и наистина шокиращо.

Страните от ЕС ще бъдат завладени от мюсюлмански нашественици, е казала Ванга, като към днешна дата почти всички експерти смятат, че тя е визирала тъкмо ИДИЛ – които вече почерниха живота на стотици хора на континента.

Ванга стига и доста по-далеч като пророкува, че в Рим ще се възцари Халифат, но това ще стане чак към 2066-та година. Едва тогава Америка ще се намеси и с помощта на климатични оръжия ще се опита да върне християнството на Стария континент.

Краят на зловещата прогноза на Ванга е меко казано странен и неочакван, защото според виденията й, през 2076-та година, цяла Европа ще бъде под господството на могъщ комунистически диктатор.

След тези ужасни заплахи, без съмнение всички се молим поне веднъж Ванга да не се окаже права и да сбърка. За доброто на света и на всеки един от нас!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар