Джино Бианкалана заряза въздържанието, официално е с гадже! (Новата – клонинг на Джена и Дейна)

Джино Бианкалана заряза въздържанието, официално е с гадже! (Новата – клонинг на Джена и Дейна)
5 (100%) 2 votes

Джино Бианкалана може да се изкуши от стройни снежанки като Антония Петрова, но изгаря за знойни брюнетки

Джино Бианкалана си намери нова Джена, видя kliuki.bg.

Любимата звезда на България отново е мъж само за една жена. След като се наложи да си наеме охрана, която да го оварди от пламенни дами, симпатягата успя дори да си намери момиче.

Дамата, на чиито плещи лежат надеждите на фамилията в Чикаго да възстанови нараненото му сърце и честолюбие, е Бети Методиева. Добре поддържаната мадама с визия на модел, всъщност си вади хляба като журналистка. Освен това направи и първа роля като гостуваща звезда в „Столичани повече”.

Новината за новата афера на Джино Бианкалана може да огорчи фенките, но не би трябвало да ги изненадва. Джена само година след раздялата им демонстрира нов годежен пръстен, възпява новия любим, включва се в „семейния му бизнес”.

Преди да научи за Наско Стоев – младши, реалити-любимецът изтърпя историята с Пламен Богданов. За утеха го удари на непрекъснати партита и флиртове с популярни красавици. Най-одумвана беше близостта му с Николета Лозанова и Антония Петрова.

Историята му с Бети обаче изглежда по-надеждна. Младата дама е не само добре поддържана, но е от типа на Джена и бившата му съпруга – брюнетка, лъскава, с апетитни извивки. Тя също харесва мъже като него.

Журналистката беше свързвана известно време с друг Цар на купоните – Цветелин Маринов- Цуни. Тогава успя да замести достойно друга чалга дива – Преслава, т.е. има надежда за семейството в Чикаго!

Джена с пръстен и "Канарите", Джино Бианкалана - със сочно гадже!

Джена с пръстен и „Канарите“, Джино Бианкалана – със сочно гадже!

Ако Бети успее да остане трайно в живота му, недоволен би бил само малкия Бентли. Кученцето се оказа утеха за самотните ергенски нощи на всеобщия любимец. Малката топка радост обаче не му е достатъчна. Джино Бианкалана е повече от готов да зарадва мама и тате с нова българска снаха и като нищо ще го направи по-бързо, отколкото Джена поръча сватбената си рокля!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар