Миро остана вцепенен на Нова година: Ето защо Ели му показа вратата! (разривът е жесток – подробности)

Миро остана вцепенен на Нова година: Ето защо Ели му показа вратата! (разривът е жесток – подробности)
4.5 (90%) 4 votes

Миро остана без приятелката си Ели, която го заряза навръх празниците!

Певецът Миро преживя неочакван удар на празниците, след като дългогодишната му изгора Ели му показа вратата. Разбира се, не в буквален смисъл, тъй като знаем, че дамата живее в чужбина, а Мирослав Костадинов си е у нас. Но връзката им приключи, разкриха близки до изпълнителя на „Август е септември“.

Оказа се, че причината за раздялата се корени в самия певец. Тя не е изневяра, нито лошо отношение с любимата жена. А изказване на певеца относно плановете му за новата година.

Миро

Ели напусна Миро след толкова години връзка

„За тази година съм си поставил за цел да направя няколко неща – да издам нов албум, да направя голям концерт в НДК, да организирам турне в поне седем града и да отида до Полярния кръг, за да се насладя на Северното сияние„, обяви тържествено Миро, което меко казано втрещило Ели.

Припомняме, че Ели е с няколко години по-голяма от Мирослав Костадинов и отдавна си мечтае да създаде семейство с него. „Ели има далеч по-скромни мечти от Миро. Като всяка нормална жена, тя иска дом с половинката си, уют, топлина и разбира се, деца. След като разбра обаче, че нейните приоритети са коренно различни от тези на любимия й, осъзна, че няма смисъл да си губи времето повече“, разкриват източниците.

Ели провела сериозен разговор с Миро и в прав текст му заявила, че слага край на огношенията им. Които и без друго се лутаха в непрестанните пътувания между Англия и София.

Към днешна дата певецът бил тотално съсипан, защото отдавна вече бил започнал да приема Ели като своя реална съпруга, сиреч като даденост. Романтиката помежду им секнала още преди повече от година, а всичко това тежало много на жената.

„Дано се осъзнае, докато още има някаква надежда. Едва ли Ели ще успее да го забрави от ден до пладне. Но ако не й поиска прошка и не й предложи брак в скоро време, я е загубил завинаги“, коментират близки до изпълнителя.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар