Гала в несвяст: Виж младата хубавица, която й отне Стефан! (снимки на Аня + подробности)

Гала в несвяст: Виж младата хубавица, която й отне Стефан! (снимки на Аня + подробности)
4.8 (96%) 5 votes

Тя е млада, тя е хубава, тя раздели Гала и Стефан Николов!

Млада (поне 20 години по-млада от Гала), красива, надарена… Тя се казва Аня и е момичето, което от месеци насам преследва водещата на „На кафе“ в кошмарите й. Защото тъкмо Аня е изкусителката, която отмъкна сърцето на Стефан Николов.

Сензацията избухна днес, а лицето на момичето може да бъде видяно от всеки. Вече нищо не остана скрито и истината за краха между Гала и Стефан си има своето съвсем логично обяснение, пише вестник „Всеки ден“.

Гала

Гала умира от мъка, не може да се мери с младата Аня

Припомняме, че открай време насам, отношенията между Гала и Стефан Николов започнаха да боксуват. Влюбеният и отдаден на половинката си партньор остана само русокосата водеща, докато Стефан явно е избрал да прекарва дните си по доста по-интересен начин.

Както всички отбелязаха, младата изгора на Стефан е почти пълно копие на Анджелина Джоли, но има и черти на родната изкусителка Калина Паскалева, макар да е видимо по-свежа и красива от нея. Двамата със Стефан се запознали съвсем случайно, но Аня моментално поддала на чара му.

„Това момиче е същинки звяр, мъжемелачка и половина. На нея изобщо не й пука дали Стефан е обвързан с Гала, или с Ангела Меркел. Щом си го е харесала, няма да го изпусне – може да бъдете сигурни“, разкриват истината за напористата хубавица близки до обкръжението на Стефан Николов.

А ето я и нея - хубавицата, която открадна ума и сърцето на Стефан

А ето я и нея – хубавицата, която открадна ума и сърцето на Стефан

Но пък и самият той ни най-малко не смятал да се дърпа и опъва. Двамата с Аня се срещали все по-често, което карало Гала да изпада в пристъпи на отчаяние и да плаче по цели нощи.

„Стефан продължава да я залъгва, че нищо не се е случило и няма отношения с Аня, но това няма да продължи дълго. Знаем, че всички мъже са така – първо се дърпат и отричат, а после си грабват чукалата и отиват при новата. Плюс това с Гала дори не са обвързани законно“, коментират из светските среди на столицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гала в несвяст: Виж младата хубавица, която й отне Стефан! (снимки на Аня + подробности)”

  1. Име (задължително)

    ян. 05. 2016

    Е,МЛАДОТО СИ Е МЛАДО,А И ГАЛА ИМА МНОГО ГРЕШКИ С ТОЗИ СТЕФЧО…АКО ТАЗИ АНИ НЕ СЕ ОТКАЖЕ,СПУКАНА И Е РАБОТАТА НА ГАЛА,КАКВО Я ЧАКА…ДА СЕ ОРИЕНТИРА КЪМ ДРУГ-КЛИН КЛИН ИЗБИВА,НЕ И ЛИ ОМРЪЗНА ВЕЧЕ ТОЙ,ТЯ Е КРАСИВА И И ТРЯБВА НЕЩО ДРУГО,ДРУГА ТРЪПКА.САМО ЧЕ ТЯ СИ ГО ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ПРЕНЕБРЕГНАТА И ДА И БЪДЕ ПРИЧИНЕНА СЪЩАТА ЗЛИНА,КОЯТО ТЯ НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО ПРИЧИНИ НА БИВШАТА МУ СЪПРУГА И ДЕТЕТО МУ.

Добавете коментар