Деян Топалски попари Гергана Кампазамалова за пореден път (А бившият й Жоро живот си живее)

Деян Топалски попари Гергана Кампазамалова за пореден път (А бившият й Жоро живот си живее)
4 (80%) 3 votes

Деян Топалски предпочете компанията на кучето си, след като последният му опит за помирение беше пресечен

Деян Топалски и Гергана Капзамалова посрещнаха Нова година скарани и смразени до смърт, научи kliuki.bg.

Влюбените реалити-звезди поднесоха най-неприятния сюрприз в светските среди. Вместо да разменят пръстени или поне да си обещаят да го направят, ММА-боецът и атлетичната дама изгориха всички мостове един към друг.

Скандалът срещу Нова година не бил обикновено спречкване между влюбени, а грозна словесна война. След това всеки се прибрал в собствения дом и изтрил всеки спомен за другия от социалните мрежи.

Никой още не е казал каква е причината за разрива в тази на пръв поглед желязна двойка. Слуховете, че Деян Топалски кръшка на Жената на живота си обаче са прекалено упорити!

ММА-боецът оправдавал непрекъснатите си отсъствия с ангажименти, които имал по договор с реалитито. Истината обаче била различна – не само на Гергана й харесвала комбинацията от интелект, мускули и мачо-поведение!

Когато последният слух за изневяра достигнал до младата жена, решила, че няма вече да търпи! ММА-ът опитал след няколко дена да се помирят, но вече било късно. Капзамалова му каза „да си гледа работата” с публично послание в социалните мрежи:kapzamalova_topalski_razdeleni

Със сигурност и той преживява раздялата, защото предпочете забавление за самотници в Новогодишната вечер. Той изгледа с любимото си куче поредния мач по телевизията.

Гергана получи също свой домашен любимец от Светлето, с която са особено близки след „Женени от пръв поглед”.

За разлика от тях Жоро от семейното реалити на Нова се радва на спокойна и хармонична връзка. Новата му приятелка е посрещната добре от семейството и има всички шансове да опита отново радостите на брака.georgi1-300x300

Георги Веселинов дълго време беше набеждаван за „лошия” в „Женени от пръв поглед”. Връзката на Гери с ММА-боеца пък се разглеждаше като подарък от съдбата след унизителния им развод. За съжаление на Капзамалова и Деян Топалски се оказа една от големите загуби за 2015-та.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар