Скандалната тайна е разкрита: Виж какво се случва в дома на Кали и Влади! (още подробности)

Скандалната тайна е разкрита: Виж какво се случва в дома на Кали и Влади! (още подробности)
4.5 (90%) 4 votes

Кали и Влади вече отдавна не са това, което бяха и е само въпрос на време певицата да си потърси четвърти мъж!

Поп фолк изпълнителката Кали не спираше да парадира с това колко щастливо е семейството й и как перфектно си живее с бащата на третото й дете – Влади. След като преживя няколко бурни връзки, които завършваха с ново бебе и бърза раздяла, певицата най-накрая се кротна при Влади, когото също дари с наследник.

Привидно всичко изглежда добре, а почитателите на Кали решиха, че тя най-сетне си е седнала на задните части и се е кротнала. Уви, близки до нея и семейството й разкриха, че това не е така. Нещо повече дори – двамата с Влади били пред почти неизбежна раздяла, пише столичен ежедневник.

Кали

Кали от месеци лази по нервите на Влади, който вече не издържа

Оказа се, че зад вратите на дома си, Кали и Влади не са това, което изглеждат пред хората. „Влади вече едва я понася. Тя постоянно му прави сцени, но не от ревност, а за пари. Все дава за пример колежките й, чиито богати мъже им осигуряват скъпи клипове, дрехи и почивки, а Влади не можел да се мери с тях. Ако не вика за това, ще го навиква за децата, че не си е свършил работата вкъщи и какво ли още не“, разкриват източниците.

С годинките Кали ставала все по-начумерена и недоволна и от най-малките неща, а нейни съседи разкриват, че тя няма нищо общо с ведрото и винаги философски настроено лице, което често ни дудне от екрана.

Влади пък на свой ред започнал честичко да „бяга“ от дома и да излиза с приятели, за да може поне за малко да си поеме дъх в мъжка компания, без намилане и претенции. Той до такава степен се отчуждил от Кали, че признавал – дори не ми се прави джиджи-биджи с нея.

„То се е видяло, че няма да ги бъде. Не и ако Кали не се вразуми и не се промени коренно, което при жена на нейните годинки, си е мисия невъзможна. Но да видим после кой ще я търпи такава, ако не е Влади“, шушукат техни познати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар