Страшно: Мария научи ужасяваща вест, от която настръхна! (още подробности)

Страшно: Мария научи ужасяваща вест, от която настръхна! (още подробности)
4 (80%) 6 votes

Мария е вцепенена от ужас след това, което научи за дома си с Християн Гущеров!

Поп фолк миньончето Мария е обзета от паника след страховитата новина, която научи за семейната къща. Само доскоро тя се гордееше и не спираше да се хвали с разкошния и стар имот на клана Гущерови, но днес нещата се обърнаха на 180 градуса.

Оказа се, че къщата, която Мария и Християн Гущеров превърнаха в баровски ресторант, крие зловеща тайна и прокоба, която следва собствениците й. Това разкриха близки до семейството на певицата, пише вестник „България днес“.

Мария

Мария се оказа страшно суеверна, историята на старата къща я подлуди

Сградата, струваща милиони левове и датираща от повече от век, имала редица обитатели, чиято съдба обаче, е белязана от злото. В нея е живял Марко Рястов, който е бил уважаван банкер и политик – финансов министър, макар и за кратко.

Той обаче е бил арестуван и изпратен в трудововъзпитателно заведение в Бобов дол преди много години, разказват стари кореняк столичани. По-късно е бил принуден да напусне официално къщата и е заточен за още пет години в изгнание.

Другият собственик на имота на Мария и Християн Гущеров е бил Асен Югов, който пък е прекарал години в концлагера Гонда вода, след което е осъден на смърт.

Всички тези страхотии Мария научила едва наскоро и каквато си била суеверна, дни наред не можела да мигне от ужас и опасение, че нещо лошо може да се случи на нея и семейството й.

„Тя се бои много от такива неща, защото вярва, че духът остава жив и когато проклятие тегне върху нещо, то не си отива с векове, докато не бъде преборено, но това е труден и дълъг процес. В момента най-много се притеснява да не би къщата, макар че не живее реално в нея, да допринесе за разпада на брака й с Християн. Дори му подметна да я продадат, но той не вярва в такива деветини и не иска и да чуе“, разкриват източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар