Глория и Ивана се отрекоха от Мария! (Настръхнаха срещу Митко Пайнера)

Глория и Ивана се отрекоха от Мария! (Настръхнаха срещу Митко Пайнера)
4.4 (88%) 5 votes

Ивана и Глория настръхнаха срещу Мара Отварачката

Ивана и Глория решили да покажат коя е номер едно в бранша. Лютите битки станаха почти ежедневие в димитровградския гигант „Пайнер”, но сега примите на чалга музиката решили да дадат урок на колежката си Мария. Двете гранд дами на поп фолка бяха скарани от години, но общия им концерт в Лондон напълно обърнал палачинката. Двете вече са приятелки и са се съюзили срещу съпругата на Християн Гущеров. Защото подочули, че готвят Мария за певица на годината, от което избеснели.

Глория трудно успявала място да си намери от ярост, понеже се чувствала една от най-големите звезди в бранша, а никога не получила досега заветната статуетка. Ивана на няколко пъти се закичвала с приза, но не била съгласна тази година той да попадне в ръцете на старозагорката. Двете най-верни изпълнителки на „Пайнер” били единодушни, че Мария няма нито огромна фенска маса, нито други достойнства, за да получи желаната награда.

Затова, след успешната си съвместна изява на Острова, двете чалга диви се съюзили и решили да покажат на Мара кой наистина е номер едно в гилдията. Глория и Ивана се превърнали в най-добри приятелки, решени да натрият носа на Мара Отварачката.

И двете изпълнителки задействали фенската си маса на макс. Те са и първи в класациите по продажби в музикалната компания „Пайнер”. Ивана е на челно място по подреждането на албумите, а Глория води по брой продадени дивидита. В последното пък Мария няма никакво присъствие.

Ивана и Глория настръхнаха срещу Мария

Ивана и Глория настръхнаха срещу Мария

Ивана и Глория отказвали категорично да ходят на общи турнета в страната и чужбина с Мария. Преди трите са имали общи участия, но сега инатливо се дърпали.

Глория и Ивана открито говорили, че ако Мария стане певица на годината, това няма да е по заслуги. Певиците са категорични, че наградата ще е предрешена, като в основата ще стои договорка между мъжа на Мара, богаташа Християн Гущеров и шефа им Митко Пайнера.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Глория и Ивана се отрекоха от Мария! (Настръхнаха срещу Митко Пайнера)”

  1. аз

    ян. 06. 2016

    мара може да е успяла в личен план-хвана богат шаран, но не може и никога не е можела да пее, някакво виене,някакво мънкане и кълчотене-каква певица,че и на годината

  2. Кристина

    февр. 21. 2016

    Мария я помним от мъничка. Има дарба талант потенциал и уникален глас. Но защо вече не се среща с феновете си. Нали е певица. Глория е първият изпълнител създал бг музиката. Тя е създателят. Има само хитове. Винаги пее на живо. Артистична е. Покорила бг и световна сцена. Обиколила света да радва хората. Ивана е земна шоумен купонджийка. Забавлява хората. Има хитове само. Но глория е номер едно. След това са преси десислава татяна теди алек.

Добавете коментар