И синоптичката Никол влезе в ледена Тунджа! (Ето какво я чака според поверието)

И синоптичката Никол влезе в ледена Тунджа! (Ето какво я чака според поверието)
5 (100%) 2 votes

Никол Станкулова тази година може най-после да се види булка или ще получи само желязно здраве „за утеха”

Никол Станкулова стана част от мъжкото хоро на връх Богоявление, видя kliuki.bg. На любимата синоптичка на Нова й спретнаха същия номер като на Антон Хекимян преди няколко години.

Любимката от ВИП Брадър 2012 отдавна показа амбиции да не хубавее в Прогнозата за времето до пенсия. Красавицата получи шанс да се изявява и като репортер и сега с радост приема предизвикателства от всеки тип. Последната й изява беше особено атрактивна – без да ще стана звезда и на Мъжкото хоро в Калофер.

От ранни зори Никол Станкулова била приканвана от местни ергени на по чаша вино. Младежите загрявали, за да изиграят традиционното хоро в Тунджа за Богоявление. Хубавицата устояла на изкушението, но не й местните зевзеци!

Също като на Антон Хекимян преди няколко години й спретнаха стария номер – да я вкарат в реката при последния репортаж. Видимо развеселени яки мъжаги я понесоха на ръце във водата. „Не, моля ти се, не ме пускай“ – писна хубавицата!

Калоферци се оказаха по-сговорчиви с Никол Станкулова, отколкото с Хекимян навремето. Репортерът на БиТиВи нагази в ледените води, но изглежда поверието за желязното здраве е вярно – от тогава не пропуска мъжко хоро в Калофер!

Николчето помрънка, че щяла да настине, но й обещала доктор да не види през цялата зима. За сметка на това пък може най-после да доведе официален зет на мама и тате!

Момите в България се къпят в ледената вода на Ивановден – т.е. утре, но Никол Стканкулова няма за кога да я бавят! Номерата на синоптичката „малка съм още, не съм готова деца да гледам, нашите не дават” отдавна са исторически. Последната клюка я превърна в бегълка, която се нанесла в дома на гаджето, въпреки протестите на семейството! Като нищо следващата булка на Нова да е Никол Станкулова!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар