Зад гърба на Мария: Сестричката й Ирена се възползва от Гущеров! (певицата бясна – подробности)

Зад гърба на Мария: Сестричката й Ирена се възползва от Гущеров! (певицата бясна – подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Мария е подивяла от яд и възмущение, заради това, което Ирена си позволи да направи!

Нечуван гняв разтърси миньончето на Пайнер – Мария, а причината е повече от неочаквана – сестра й Ирена и благоверния Християн Гущеров. Не, последните двама не са стигнали чак дотам, че да съгрешат в постелята, подобно на персонажите от сагата „Дързост и красота“.

Истината обаче е, че все пак Ирена успя да се възползва от пухкавия Мечо на кака си, при това зад гърба й. Християн Гущеров склонил да финансира идеята на балдъзата си да отвори заведение, при това не в столицата, а в Германия.

Мария

Християн спря кранчето на жена си Мария, но дава пари на сестра й

Ирена живее в град Констанц заедно с приятеля си и отдавна обмисляла подобна реализация, но не разполагала с необходимите средства, за да я постигне. Гаджето й също, пише вестник „Галерия“. И така, дошла брилянтната идея да увисне на врата на богатия мъж на кака си.

„Това, което вбеси Мария е, че Ирена е говорила насаме с Християн и е успяла да му измъкне парите. Ако това се беше случило преди, нямаше да представлява никакъв проблем. Но сега, когато Гущеров спря кранчето на собствената си жена, а спонсорира сестра й, това вече дойде в повече на Марийчето“, разкриват близки до милионерското семейство.

Припомняме, че „пестеливостта“ на Християн към Мария стигна дотам, че на последния си коледен клип с Марая, вместо обичайните скъпи тоалети, тя се принуди да облече пижама. И идеята изобщо не беше да се пресъздаде домашния уют, а чисто и просто Мечо отказа да се харчи повече за безумно скъпи парцали.

„Промяната у него настъпи след слуховете за изневерите на Мария. Тя продължава да отрича, но той си има едно наум. Гадничко е обаче да отреже нейните пари и да налива куп средства в ресторанта на сестра й. Който няма да е обикновено кафене или нещо такова, а ще предлага вкусна храна и всички екстри. Сещате се колко ще струва“, шушукат из светските среди на София.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар