Ненчо Балабанов и Йоанна се сгодиха! (Празнуват помирение в Дубай)

Ненчо Балабанов и Йоанна се сгодиха! (Празнуват помирение в Дубай)
1 (20%) 1 vote

Ненчо Балабанов получи втори шанс от любимата, но се застрахова с годежен пръстен

Ненчо Балабанов вече не е свободен, момичета! Всеобщият любимец извади пръстен, за да получи прошката на Йоанна Драгнева, научи kliuki.bg.

Победителят в третия сезон на „Като две капки вода” се сдобри с любимото си момиче. Двамата изкараха разделени над месец и след това самият Ненчо Балабанов официално съобщи, че любовта им е минало.

Мнозина говореха, че причините са безкрайни изневери и от двете страни, звездната болест на ФейсБойко, нежелания на прясно разведеният актьор да се обвърже сериозно и т.н.

Ненчо Балабанов беше свързван с поне три апетитни дами, а неговата Йоанна била отвърнала достойно като забърсала виден ГЕРБер, разказват от „Всеки ден”.
Напрежението станало непоносимо, скандалите – ежедневие и двамата решават да спрат с взаимното мъчение

Йоанна понася тежко и емоционално раздялата, а любимият й се затрупва с много работа. На него обаче никак не му било лесно и помолил за прошка – дори направи публично обяснение в любов. Във Фейсбуск помоли Йоанна да даде още един шанс на любовта им!

Драгнева, колкото и да страда, беше безкрайно предпазлива. Не хвана вяра на клетвите и обещанията, че той няма да повтори грешките си. Рискува и изкара самотна Коледа, а на Нова година посрещна като водеща на концерта на площад „Батенберг“. По това време Ненчо Балабанов се раздава за хонорар във Варна.

След празниците блондинката замина за Дубай, където се срещна с колега музикант. Също като по филмите – бившият й приятел решил да действа. Вложил солидна част от спечеленото по празниците, за да се върне с любимата си.

С помощта на близки на Йоанна, разбрал къде се е настанила. Поискал резервация в стая на същия етаж. Йоанна била изумена да го види там, но истинският шок настъпил като кутийката с пръстен с диамант.

Обидата бързо била забравена. Певицата се разплакала и приела. Двамата в момента се наслаждават на най-романтичните си мигове в Дубай.

Датата на сватбата все още не се знае. Любителите на светски събития обаче вярват, че сватбата на Ненчо Балабанов и Йоанна ще е се радва на изключителен интерес!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар