Николета Лозанова готви страшен удар „2 в 1”: Чака милиони през 2016-та!

Николета Лозанова готви страшен удар „2 в 1”: Чака милиони през 2016-та!
Гласувайте за статията

Николета Лозанова планира да изпрати годината като щастливо разведена богаташка

Николета Лозанова не бива да се подценява, убеди се kliuki.bg! Професията й на модел и телевизионерка може да търпи критика и предизвиква ирония в гилдията, но талантът й да получава желаното се доказа.

Проблемите с брака на плеймейтката не са повод нито да я откажат от приключенията, нито да снижи стандарта, нито да се лиши от самочувствие. Николета Лозанова си е подредила така нещата, че да не загуби в никакъв случай!

За да заведе дело за развод, изчаква да приключи последното дело на Валери Божинов със „Спортинг”. По всичко изглежда, че футболистът ще получи своите на 3 милиона евро по договор. Едва тогава разделените съпрузи ще официализират отношенията си, твърдят от HotArena.net.

Докато се наслъждава на ваканцията си, плеймейтката роди новина, която постави в шах критикарите! Може да й се смеят, че не чете, но тя ги провокира с това, че пишела книга!

На страниците й фенове и хейтъри на моделката щели да прочетат изключителни пикантерии. Година по година щяла да разкрие най-значимите хора от живота си, истината за себе си и отношенията й.

Най-голям интерес щял да провокира главата, посветена на 2016-та. Животът й преживя куп неочаквани трансформации, но изглежда Николета Лозанова има още тайни за разкриване.

Докато всички чакат да разкрие новия мъж в живота си, да съсипе някоя самодоволна звезда в „Папараци” или просто да провокира Алисия, моделката има други планове.

За разлика от мнозина бивши футболни половинки, скандалната дама няма да разчита на трохи и на дела. Законът й дава свобода, а както се оказа – и тя самата се оказа доста предприемчива.

Никой не трябва да се чуди, ако дръзката футболна съпруга изпрати настоящата година като щастливо разведена милионерка. Хората имат различни таланти. Казахме ви, този на Николета Лозанова е да получава това, което иска!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Николета Лозанова готви страшен удар „2 в 1”: Чака милиони през 2016-та!”

 1. Ася

  ян. 06. 2016

  Простакеса

 2. Христо

  ян. 06. 2016

  Ти пък щото си по-добра. 🙂

 3. Дани

  ян. 06. 2016

  ЧАКАМЕ ДА РАЗКРИЕ КОЙ Е ПРЕДНИЯ ЧИЧКО БАЛЪК, КОЙТО ЩЕ И ПОДАРИ СЛЕД ВРЕМЕ МИЛИОНИ! И ТОВА Е ДАРБА- НЕОБРАЗОВАНА, НО ХИТРА, МАНИПУЛАТИВНА И НАГЛА ПРОСТИТУТКА!

 4. Име (задължително)

  ян. 06. 2016

  boklyk galak

Добавете коментар