Мрази чалгата и е много културен?! Изплуваха шокиращи снимки на Гъмов (ВИЖТЕ С КОГО – ТУК)

Мрази чалгата и е много културен?! Изплуваха шокиращи снимки на Гъмов (ВИЖТЕ С КОГО – ТУК)
4 (80%) 2 votes

Станимир Гъмов се скъса да тръби какъв интелектуалец е и как мрази пошлото, но май по-добре да си беше затраял!

Устатият Станимир Гъмов надскочи себе си по време на месеците престой във Вип Брадър, с отчаяните си опити да се разграничи от всичко пошло и нестойностно. Пледоарите му колко ненавижда чалгата, чалга певиците и целия им антураж, зрителите ги научиха наизуст. А претенциите за интелект и култура направо удариха в тавана.

На пръв поглед в това няма лошо, стига разбира се, представата ти за себе си, да има макар и малко общо с реалността. И може би Станимир Гъмов щеше да се измъкне „сух между капките“, и да остане пример за подражание на младото поколение… ако не бяха тези моменти от живота му, увековечени в кадри.

Станимир Гъмов

Станимир Гъмов излъга, че Преслава му е първата чалгарка

Да, хубаво виждате – този разхвърлян до кръста, загорял юнак, е именно Станимир Гъмов. А тези две кикимори пред него, към които е отправил доста влажен поглед, са Галена и Емилия. Не е нужно да споменаваме, че двете са не само поп фолк певици, но и емблемата на Пайнер от години, пише вестник „Галерия“.

Въпросът е какво правят тримцата на един кадър и как стана така, че Станимир Гъмов, който твърдеше, че Преслава е първият му досег с този вид „същества“, е „забравил“ за предишните си „похождения“.

Всъщност тези снимки са кадри от рекламата на наша популярна марка мастика, в която се снимат актьорът и певиците.

Хубавец, бе... Я, как мазничко ги гледа и се кефи. А уж не му понасяли

Хубавец, бе… Я, как мазничко ги гледа и се кефи. А уж не му понасяли

„Няма лошо, че Гъмов е приел рекламата – пари му дават все пак. Лошото е, че щом става дума за „сухо“, всичките му принципи отиват по дяволите и е готов да предложи и Сашка Васева за Нобелова награда. Само че като е така, да си държи устата затворена и да не претендира за нещо, което не е – страшният интелектуалец с характер и чест. Къде сте видели Явор Милушев или Богдана Карадочева да пренебрегнат себе си заради едните пари“, възмущават се и хора от актьорската гилдия.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мрази чалгата и е много културен?! Изплуваха шокиращи снимки на Гъмов (ВИЖТЕ С КОГО – ТУК)”

  1. Ev

    ян. 08. 2016

    Участието в реалити формата показа колко ,,интелигентен,, е. По- голям простак…нямаше. Явно никой не се е занимавал първите седем години с него, защото по всичко личеше, че е една куха лейка. Срам .

  2. ЗАСМЯНА

    ян. 08. 2016

    МНОГО ЕЛЕМЕНТАРЕН „МЪЖ“ е ГЪМОВ,ДОБЪР КАТО АРТИСТ И ИМИТАТОР,НО КАТО ЧОВЕК НЕ СТРУВА.

Добавете коментар