Данчо Караджов: Тъстът ме гърмя с пушка!

Данчо Караджов: Тъстът ме гърмя с пушка!
5 (100%) 2 votes

Данчо Караджов отвори душата си на празника

Данчо Караджов призна, че е имал известни сътресения около връзката си със съпругата си Марияна.Вокалистът на обичната група „Сигнал” разкри в студиото на „Преди обед”, че като млад, тъста му го е гонил с пушка.Тогава бъдещата му съпруга била само на петнайсет, а той с три години по-голям и не било редно на такава възраст да са гаджета. След години Данчо го запитал защо е постъпил така, а той му отговорил „Отде да те знам, че си бил толкова готин”.

Йордан Караджов вярва в Бог и се възхищава на младите мъже, които се хвърлят за кръста.Въпреки че се е женил по времето на соца, имат църковен брак с Марияна и е кръстен в храм. Дори е сънувал Христос. Музикантът и половинката му ще празнуват Богоявление в Равда. А през юли двойката има юбилей-четиридесет години брак, като шест преди това са били гаджета. Фронтменът на група „Сигнал” твърди, че с жена си не са имали сериозни сътресения, така че всеки да си грабне шапката и да си замине.

„Мълчалив съм, труден характер, не създавам лесно контакти и благодарение на това, че Марияна все още ме търпи, нещата между нас вървят”, изповядва се 63-годишния певец. Заради това много хора го смятат за надут и надменен. С Марияна не били ревниви родители. Спомня си, че когато неговата дъщеря Лора, също известна певица му казала за сефте, че ще спи при приятеля си, си казал „вече ми я откраднаха”. Има съпругата си за герой, защото сама е отгледала двете им деца, когато бил по 40-50 дни на турнета.

Данчо Караджов още помни кошмара от миналото

Данчо Караджов още помни кошмара от миналото

Марияна все още таи надежда, че децата им ще минат под венчило. Докато Данчо Караджов гледа по-философски на нещата. Осъзнава, че чрез внуците си има възможност да открие малките деца,защото през годините не е имал тази възможност със своите.В професионален план му предстоят концерти със „Сигнал” и „Легендите”. Изненадва го все още топлината на публиката и препълнените с фенове зали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар