Запознайте се с Красимир Балъков – младши! (СНИМКИ на младия Аполон)

Запознайте се с Красимир Балъков – младши! (СНИМКИ на младия Аполон)
1 (20%) 1 vote

Красимир Балъков – младши би бил по-голямо изкушение за златотърсачките, отколкото Ники Михайлов

Красимир Балъков трябва много да се гордее с наследството си. Футболната легенда се записа в историята на любимия спорт със златни букви, но и създаде деца, които го обожават.balakov

Дъщеря му Глория, която провокира сериозен интерес с разкрепостеното си поведение, вече е самостоятелна млада дама. Има работа и сериозен приятел, но винаги има време за тате. Почти същото е положението с малкото й братче, който порасна толкова, че не може да се отърве от обожателки.

Красимир Балъков – младши навърши 19 години и също е избрал спорта като реализация. За разлика от именития си баща обаче от дете се е отдал на тениса. Записан е в академия, но далеч от семейството – в Испания.

Далеч от мама, тате и кака младежът абсолютно не е самотен! Има прекрасна приятелка, за жалост на отряда момичета, които го преследват. Младежът предизвиква истински фурор около басейна с тренирано от тениса тяло.

Младежът не е познат все още в светските среди у нас. Рано или късно се очаква да се появи, защото е много привързан към българския си дом. Присъствието му няма начин да мине незабелязано от напористите момичета у нас.

Ники Михайлов постоянно обещава да „окачи бутонките” си на плейбой, за да стане улегнал семеен мъж. Ако не намери жена, която да го укроти, то конкуренцията със сигурност ще го направи.

Красимир Балъков би могъл да върви по стъпките на Григор Димитров и да пожъне спортни успехи. Дори да не настигне неговата популярност, фенки със сигурност няма да му липсват!

Единственото, което би притеснило младите дами е, че и той като друг звезден наследник – Фики, е много привързан към мама. Госпожата фигурира в неговия профил като „любов безкрай”, но обикновено така е с момчетата.

Приятелката на Красимир Балъков – младши изглежда не се притеснява от кандидат-свекървата, защото избраника й живее достатъчно далече от орлицата.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар