Безумие: Катя и Здравко от Ритон онемяха след новината, която им съобщиха! (подробности)

Безумие: Катя и Здравко от Ритон онемяха след новината, която им съобщиха! (подробности)
5 (100%) 4 votes

Катя и Здравко от дует Ритон не могат да повярват на ушите си, това наистина е абсурдно!

В пълен шаш изпаднаха Катя и Здравко от дует Ритон след като им съобщиха повече от абсурдна новина. Абсурдна според съседите им в Банкя, а оттам и според самите тях. А именно, че улицата, на която се намира огромната им къща, ще носи името „Ритон №1“.

Мда, звучи налудничаво, но е самата истина. Лично кметът им обещал този подарък, след като певците отишли на крака при него с настояване улицата им да бъде ремонтирана. Състоянието, в което се намирал пътят до къщата им, било повече от окаяно и Ритон не издържали повече. Нахлули директно при кмета си и го помолили да вземе мерки, пише вестник „Галерия“.

Ритон

Улица на името на дует Ритон и то пред къщата им в Банкя… как смятате?!

„Управникът толкова се сащиса от посещението на любимците си, че за да им направи мили очи и да ги привлече като свои приятели, взе безумното решение да кръсти поправената улица на тяхно име. Не знаем как са приели Катя и Здравко тази идея в началото, но след отпора на съседи, започнаха да се правят на шашнати“, разкриват близки до изпълнителите от Банкя.

Всъщност няма нищо лошо улица да бъде кръстена на името на Ритон, но ако вече имаше подобен утвърден навик. При положение обаче, че все още няма улици, кръстени на името на далеч по-големи изпълнители като Емил Димитров, Паша Христова, Леа Иванова, че дори и Лили Иванова, то хрумването на кмета си е наистина смешно.

Очаква се Катя и Здравко да се откажат от тази „чест“ и да заложат на здравата мисъл и логика пред изкуственото помпане на самочувствието и собственото его.

„Но това трябва да го видим, че да го повярваме. Защото няма гаранция, че въпреки всичко, двамата няма да изберат да се увековечат за поколенията. Ама то по тая логика и паметници да започнат да им вдигат приживе“, шушукат местни.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар