Светът на Нели Петкова се срина: Гаджето й от САЩ я заряза на Нова година! (причината шокира)

Светът на Нели Петкова се срина: Гаджето й от САЩ я заряза на Нова година! (причината шокира)
4.7 (93.33%) 6 votes

Ето защо Нели Петкова се задържа толкова дълго в родината и хукна да обикаля по интервюта!

Бившата певица на Слави Трифонов – Нели Петкова е преживяла страшен шок, при това в дните около Нова година. Когато прехваленото й гадже от Америка й показа пътния лист. Това разкриха близки до русокоската, която от немай къде, хукна да си вдига имиджа в родината с нова доза медийни участия и интервюта, пише вестник „Всеки ден“.

Припомняме, че откакто се влюби в мистериозния господин и отиде да живее при него в страната на неограничените възможности, Нели Петкова не се беше вясвала у нас доста дълго. Появи се за участието си в концертите на Слави Трифонов, но впоследствие тук си и остана.

Нели Петкова

Нели Петкова приключи с американската си мечта

Истината е, че гаджето й се налудувало с нея и постепенно започнал да охладнява. „Нели не искаше да споделя с никого, но беше посърнала и тъжна. Усещаше, че приятелят й вече не е този човек, който беше в началото на връзката им. А заради него тя почти заряза кариерата си. Смяташе, че е „хванала“ американската мечта и ще си живее като царица“, разкриват източниците.

Когато половинката й дори спряла да я търси по Скайп и по телефона, Нели Петкова замръзнала, защото заподозряла, че нещата отиват на зле. И, разбира се, женската й интуиция се оказала вярна.

Дни преди Нова година гаджето й скъсало с нея чрез видео връзка по интернет. А причината шокирала русокоската – онзи й заявил, че не я заслужава и че тя трябва да си намери по-достоен от него. Клише, от което всеки би настръхнал.

„По-тъпо и лъжливо обяснение за раздяла от това няма. Да си й го беше рекнал направо – омръзна ми, не те обичам вече. Това щеше да звучи далеч по-добре и достойно за уважение. Думите му обаче вбесиха Нели, тя не беше на себе си – плака, после крещя, но няма друг избор, освен да приеме нещата“, разказват познати на певицата.

Очевидно Нелката ще си остане в София, а вместо да се тръшка по изгубената любов, ще бъде заета да се реабилитира пред зрителите и да съживи увехналата си кариера. Дано има шанс за това, пожелават й фенове.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар