Сензация: Тервел Пулев хвърли бомбата с неочакваната истина за Кубрат и Андреа! (още подробности)

Сензация: Тервел Пулев хвърли бомбата с неочакваната истина за Кубрат и Андреа! (още подробности)
4.7 (93.33%) 6 votes

Разкритието за Кубрат Пулев и Андреа втрещи всички, още повече, че досега нямаше подобни индикации!

Истината за Кубрат Пулев и Андреа дойде като гръм от небето. И за нея се изпусна не друг, а самият брат на Кобрата – Тервел Пулев. Преди броени дни, в компания, малкото братче на Кубрат се изтървал със сензационната вест, че батко му стяга сватба.

Оказа се, че най-накрая русокосата певица е успяла да склони мъжкаря да мине под венчило, заради което била повече от доволна. Припомняме, че доскоро Кубрат Пулев само се смееше на въпросите на журналистите дали не смята вече да предложи на Андреа.

Андреа

Кубрат Пулев и Андреа решиха – ще вдигат сватба, а Кобрата дори учи народни танци, че да не се изложи пред гостите на тържеството

Явно певицата следва примера с Мохамед и планината, и сама е поела инициативата. Доказателство за това са не само изпуснатите от Тервел думи, а и фактът, че Кобрата тръгна усилено на уроци по народни танци в собствената си новооткрита спортна зала „Пулев“, пише агенция ПИК.

Досега дори боксьорът е научил перфектно стъпките на Правото хоро, а в момента яко денси по Дунавското хоро. „Танцува, та пушек се вдига. Какво направи тази Андреа, не знам, но братокът е приел нещата доста сериозно“, похвалил се Тервел Пулев, издават близки до него източници.

Както повечето от нас си спомнят, самият Тервел изобщо не харесваше Андреа в миналото и беше убеден, че брат му заслужава по-улегнала и сериозна жена. Очевидно обаче дългата му връзка с певицата е накарала младият Пулев да погледне с други очи на пайнерката и да види достойнствата й, а не само недостатъците.

Сега вече се очаква единствено двойката да се престраши и да обяви официалната дата за сватбата, която със сигурност се очертава като звездното събитие на годината. Много по-голямо от бракосъчетанието на Мария и Християн Гущеров дори.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Сензация: Тервел Пулев хвърли бомбата с неочакваната истина за Кубрат и Андреа! (още подробности)”

  1. anonimen

    ян. 07. 2016

    ПРЕТОПЛЕНА МАНДЖА! КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПУБЛИКУВАТЕ ТАЗИ СТАТИЯ? КОЛКОТО И ДА Е ИСТИНА ЕДВА ЛИ ЩЕ СТАНЕ! ЯВНО НА НЯКОИ ХОРА ИМ Е ГОЛЯМ ДЕРТ ,ЧЕ ОСТАРЯВАТ, А ДРУГИ ИСКАТ ДА ГИ ЗАДОМЯТ. КОЛКО ТЯ Е ПАЙНЕРКА ОТ НОВА ГОДИНА, ТОЛКОВА Е И ИСТИНА, ЧЕ ЩЕ СЕ ЖЕНИ ЗА ТАЗИ ПРОСТАКЕСА! ТОЙ НАИСТИНА ТРЯБВА ДА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОСТАК, КОМПЛЕКСАР И НЕКАДЪРНИК , ЗА ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА ТАЗИ БЕЗДАРНА ПЕВИЦА, БЕЗ ВСЯКАКВА КУЛТУРА И ЦЕННОСТИ, БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И СТИЛ. ВСИЧКО ПРИ НЕЯ Е КУПЕНО, УРЕДЕНО И ЗАПЛАТЕНО! НИКАКВИЦА!

  2. Опулев

    ян. 07. 2016

    Той пък много убав, учен, умен, възпитан, с образование и професия, с поведение в обществото и морални ценности. Бегайте бе.

Добавете коментар