Война: Криско съсипва Саня Армутлиева

Война: Криско съсипва Саня Армутлиева
5 (100%) 3 votes

Саня Армутлиева получава жестоки удари от своя колега в „Х Фактор“ Криско!

Криско срещу Саня Армутлиева

Криско съсипва Саня Армутлиева

Огромна продуцентска война избухна между Станислава и Кристиян. В стремежа си за повече пари и други облаги, двамата забравиха добрите си отношения и в момента дори не можели да се понасят. Това усложнило работата им в „Х Фактор“, където са членове на журито, но все пак засега успявали да се прикриват, забеляза и Kliuki.bg.

Причините за скандала между Саня Армутлиева и Криско идват именно от „Х Фактор“. Двамата влезли в сериозни конфликти за това кой кои таланти от шоуто да продуцира. Оказало се, че и Станислава, и рапърът били хвърлили око на едни и същи изпълнители.

До момента губещият от цялата ситуация била по-скоро Саня Армутлиева, тъй като самите участници предпочитали да продължат кариерата си с Криско, който им се струвал доста по-добронамерен. Предвид всичко, което се изписа за „Вирджиния рекърдс“, никой не би винил никого, ако откаже на тази компания.

Най-големият сблъсък между Саня и Криско се получил заради Дарина Йотова. И двамата виждали в нея потенциален хитов продукт, който е идеален за комерсиалния пазар в музикалния бизнес. Криско е ментор на Дара в „Х Фактор“, но неслучайно Саня демонстрира голяма симпатия към нея и дори тя собственоръчно я спаси на последните елиминации.

„Ще взема решението си от продуцентка гледна точка. Не съм убедена, че Вики може веднага след „Х Фактор“ да стартира музикална кариера, докато Дарина е напълно готова.“ – с тези думи Саня Армутлиева едновременно унизи Виктория Георгиева и възхвали Дарина Йотова, надявайки се втората да избере нея пред Криско след шоуто.

Рапърът Кристиян обаче засега е по-харесваният от двамата и отмъква талант след талант. Той вече е говорил дори с Кристиан Костов, който е от отбора на Саня Армутлиева. Криско е офертирал 15-годишния руснак да го продуцира в България, ако не спечели предаването. Понеже при победа Кристиан ще е длъжен да се обвърже в „Вирджиния рекърдс“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар