Ужас: Шокиращо разкритие за Джена и Наско Стоев, Джино доволен! (още подробности)

Ужас: Шокиращо разкритие за Джена и Наско Стоев, Джино доволен! (още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Истината за Джена и Наско Стоев втрещи близките й, но зарадва Джино Бианкалана!

Кошмарно разкритие за Джена и годеника й Наско Стоев втрещи роднините и почитателите на певицата. Единственият, който остана доволен обаче, е Джино Бианкалана. Любимецът на България най-накрая може да си отдъхне и да се почувства отмъстен.

Защото се оказа, че след прехваления годеж с младия Стоев от оркестър „Канарите“, Джена изпаднала тотално. Тя била толкова обсебена от любимия си, че напълно забравила собственото си семейство, на което не позвънила да честити дори на Коледа – позор!

Джена

Джена падна ниско, издържа Наско Стоев и дори купила сама годежния си пръстен – парите били нейни

Близък до обкръжението на Джена изпрати сигнал до сайта Хотарена.нет, в който не сдържа възмущението си от коренната промяна на певицата, дори в чисто човешки план. „Какъв трябва да си, за да се вторачиш само в гаджето си и неговото семейство (колкото и известно да е то), а да забравиш собствените си близки и родители?! Дори със сестра си се отчужди това момиче, срамота“, гневи се източникът.

Глупостта на Джена обаче не спирала дотук. Явно младият хубавец Наско Стоев знае как да омайва наивните жени и как да печели дивиденти с визията си, тъй като не той издържал Джена, а тя него.

Изпълнителката се скъсвала да му купува подаръци, дрехи, да го мъкне по скъпи ресторанти и тя да плаща сметките. А върхът на лудостта било, когато Джена сама си платила и годежния пръстен, скандално разкрива читателят.

Всичко това обаче бързо стигнало до ушите на Джино, който се скъсал да злорадства, доверяват близки до него. „Хак да й е сега! Да види лошо ли й беше едно време, когато я гледах като принцеса. А сега това момченце да я издои и да й вземе всичките пари. Като не може да подбира, така ще е „, насосвал Джино.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар