Митко Пайнера получи страшен нож в гърба! (Свой се кани да му срути империята)

Митко Пайнера получи страшен нож в гърба! (Свой се кани да му срути империята)
4.5 (90%) 4 votes

Митко Пайнера губи звездите си една по една, а бегълците се канят да го изритат от пазара

Митко Пайнера се заминава! Империята му се клати – скоро ще се срине, научи kliuki.bgMitko-Dimitrov-Painera-4

Чалга-императорът, който не пропуска да изтъква, че е рокаджия по душа, скоро ще се раздели с отряда си примадони…Или поне няма да се чувства като единствен властелин в бранша.

Митко Пайнера лесно се раздели с куп важни певици за фирмата му. Дразни с отношение първата си звезда – Глория и любимата си „тежка артилерия” – Ивана. Показва презрение дори към Андреа, която спази добрия си тон и на прощаване с нея. Краят на номерата му обаче идва!

Забиха му нож в гърба – и то не някоя капризна звезда, а човек, който добре разбира то бизнеса! Композиторът Оцко създаде музикална компания „Хит Микс Мюзик“, която вече има приличен каталог изпълнители.

Македонецът планирал вече имал солидни контакти и планирал да направи дори собствена телевизия. Честолюбивият композитор изглежда се е разсърдил на Митко Пайнера при скандала от миналата година, когато не беше подкрепен от фирмата и остана да се черви като плагиат.

Сега Оцко се показа като един от най-амбицираните да отхапят тлъсто парче от димитровградската компания. Заедно с него Мария и Християн Гущерови събират солиден капитал, който да инвестират в бизнеса. Като прибавим все по-ширещото се недовоство на доказаните им имена и огромния процент, който прибира чалга-императора развоят е предвидим.

Само преди година Митко Пайнера твърдеше, че има нужда само от една певица – с таланта на Преслава и амбицията на Андреа! Блондинката обаче се еманципира и отказа да робува на продуцента си.

Присъствието й като свободен агент на пазара я превърнаха в апетитна хапка за музикалните компании. Нищо чудно дори самият Оцко да й направи предложение, на което да не може да устои!

От „Галерия” твърдят, че македонецът още не е започнал същинска дейност, а вече имал писмена договорка с цели двадесет изпълнителя. Имената се пазели в строга тайна, но явно Митко Пайнера ще бъде изненадан от още бегълци!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар