Ивана през сълзи на празника: Само на мен ли се случва това?

Ивана през сълзи на празника: Само на мен ли се случва това?
4.8 (95%) 4 votes

Ивана е смазана

Ивана не спира да се пита защо само на нея й се случват подобни неща. Певицата може и да жъне успехи в професионален план, ама никак не й върви на любовния фронт. Изпълнителката на хита „Шампанско и сълзи” сподели в интервю, че има големи проблеми в отношенията си с любимия си. Но и тогава, и сега, упорито пази в тайна неговото име.

Звездата имаше любовна афера с мастит бизнесмен от Бургас. Връзката й се разсъхна, защото той бил женен, а тя отказвала повече да се крие. Богаташът пък не искал да си разваля спокойствието и да къса окончателно с брачната си половинка, което пък изобщо не я устройвало. Затова двамата си казаха окончателно „сбогом” преди две години.

Наранена, Ивана заяви, че повече не иска да има мъж до себе си и се отдаде на работата си. Но гранд дамата на чалгата отново хлътна. По Стоян Стоев,”Големия Канар”, барабанист в популярния оркестър „Канарите”. Той се оттеглил от музикантските си занимания и се отдал на хотелиерския си бизнес. Връзката между тях стана толкова силна, че заживяха заедно, разкри наскоро прясната клюка.

Разбира се, чаровната певица не я потвърди, това направиха бдителните светски бръмчалки. А любовта на Ивана била толкова силна, че му останала вярва и след като го вкарали в пандела, за притежание на наркотици, пише България днес.

Ивана е съсипана от поредния любовен неуспех

Ивана е съсипана от поредния любовен неуспех

След като излезна наскоро оттам, нямало по-щастлива жена от Ивана. Но радостта й била кратка и свършила веднага след концерта й в Лондон. Любимият й използвал отсъствието й и щом й видял гърба, вкарал в кревата някаква млада и оборотна мадама.

Забежката му обаче не останала скрита, защото доброжелатели побързали да го изклюкарят на Ивана. Това бил краят и с грандиозен скандал певицата изгонила шавливеца от дома си, доверяват източници.

Сега Ивана пак е сама. Убедена е, че проклятие тегне над нея. Но има опора, вярната си дъщеря Теодора. Скромното момиче е режисьор, сценарист на клиповете и верен поддръжник, във всякакви драми.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар