Ето как реагира Мария Шарапова на любовта между Гришо и Никол!

Ето как реагира Мария Шарапова на любовта между Гришо и Никол!
4 (80%) 3 votes

Мария Шарапова може вече да не е с Григор Димитров, но все още има отношение към живота му!

Мария Шарапова още помни Григор

Мария Шарапова не е забравила любовта си към Гришо

Новата връзка на Григор Димитров се оказа обект на интерес и на бившата му изгора. Мария Шарапова беше с Гришо 3 години и явно той е влязъл дълбоко под кожата й. Всъщност рускинята не одобрявала особено новата тръпка на българина, считайки я за неподходящата жена за него. Според Маша, Никол Шерцингер била твърде по-възрастна от нашето момче, а освен това и доста несериозна във връзките си.

„Това няма да бъде жената на живота му, а той търсеше именно нея, когато се разделяхме. Връзката им е обречена. Какво може да му даде жена, която приближава 40-те, с която няма нищо общо и с която дори на визия не си пасва?!“ – разправяла Мария Шарапова пред приятелите си.

Рускинята също е над Григор по възраст, но само с 4 годинки, които са несъществени пред онези 13, които Никол Шерцингер има в повече от Гришо. Общото, което Маша има предвид, е най-вероятно тенисът. Двамата имат сходен живот и дори често пътуваха заедно по турнири. Докато Никол е певица и има съвсем друг тип ангажименти. Не само за Шарапова, но и за много други тази връзка изглежда обречена, тъй като Гришо и Никол пътуват постоянно, но в различни посоки.

„Техният живот е много различен. Един артист и един спортист са почти несъвместими. Единият стои до зори, за да забавлява публиката, а другият си ляга рано, за да е свеж за тренировките на другия ден. Нищо няма да излезе.“ – смятат повечето от световните медии.

Очевидно обаче Мария Шарапова не е забравила Григор Димитров. Тя дори опита да отмъсти по някакъв начин на новата му – Никол Шерцингер, като се залюби за кратко с бившия й Люис Хамилтън, но любовта там така и не дойде, припомня Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар