Красавицата на „Ара мюзик“ влуди мъжете с признание!

Красавицата на „Ара мюзик“ влуди мъжете с признание!
4.3 (86.67%) 6 votes

Дебора Иванова, която се отличава като може би номер едно по красота в „Ара мюзик“, отново разтуптя мъжките сърца! Певицата не се поколеба да разкрие нещо много интересно от своя личен свят!

Тя е млада, талантлива и много красива. Но тя може и да побърква мъжете както поиска. Това направи певицата Дебора чрез своя снимка, в която показа някои от най-съкровените си части от тялото. Облечена в оскъдни черни дрехи, фолк дивата демонстрира любимата си поза. А тя се оказва тази на четири крака, при която коленете и лактите са опрени до земята, видя Kliuki.bg.

Разбира се, признанието на Дебора Иванова бе възприето от мъжете, а и от почти всички, като любимата й поза в леглото. Тази мисъл може да влуди всеки един нормален мъж, а в съчетание и със снимката, става страшно.

Дебора е от онези певици на жанра попфолк, които не обичат да скромничат по отношение на красотата. Макар да не се хвали сама с приказки, Деб често публикува свои снимки, които карат мъжката част да настръхне от опиянение.

В „Ара мюзик“ работят много красивици, но Дебора винаги е била сред водещите във визията. Алисия, Ванеса, Славена, Теодора, Алекса и много други са сред хубавиците на „Ара“, но Дебора е една от най-харесваните.

„О, да, Дебора е страхотна. Виждал съм я на живо по участия. Страшно красива и страстна изглежда. Песните й също много се харесват на компанията ни.“ – споделя попфолк фен.

Дали любимата поза на Дебора Иванова действително е тази, може да потвърди може би всеки мъж, докоснал се до нея и живота й. Такива обаче не са особено много. За своите 23 години Дебора е имала доста малко истински любови, твърдят познатите й.

Ето я снимката, която влуди мъжете и призна това, което те отдавна искаха да разберат!

Дебора влудява всеки с тялото си

Дебора Иванова разкърши телцето си, за да подлуди мъжете и им разкрие съкровено нещо!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Красавицата на „Ара мюзик“ влуди мъжете с признание!”

  1. Ani

    ян. 08. 2016

    Поредната к*рва, която се опитва да пробие не с гласови дани, а с порнографска визия…

  2. Ери

    ян. 08. 2016

    Хубавичка, но без гласови данни и доста къси крачеТа

Добавете коментар