Звезда от „Новите съседи“ разкри мъката, която я бележи за цял живот!

Звезда от „Новите съседи“ разкри мъката, която я бележи за цял живот!
5 (100%) 3 votes

Ванеса Ромеро, която взриви испанската телевизия чрез красотата си, участвайки в „Новите съседи“, носи огромна болка в душата си!

Ракел от "Новите съседи"

Ванеса Ромеро от „Новите съседи“ страда в личния си живот

Една от най-големите испански красавици е нещастна от години. Става въпрос за Ванеса Ромеро Торес – родената в Аликанте преди 37 години дама, която се прочу с хитовата комедия „Новите съседи„. Актрисата призна в местната преса, че има проблеми със забременяването и затова и до днес няма дете, научи екипът на Kliuki.bg.

„Сигурно се питате защо на 37 г. все още не съм раждала. Можете и сами да си отговорите, аз само ще кажа, че ме боли много. Но започнах да свиквам с тази мъка, ще я нося до живот.“ – споделя Ванеса Ромеро.

Тя вече се е омъжвала веднъж, но бракът й се разпада само за година. Той е с Алберто Кавайеро, който преди 3 години получи развод от хубавицата. Медиите в Испания веднага заподозряха, че крахът между Ванеса и Алберто се е получил точно поради невъзможността на актрисата да зачене.

„Една любов си отива за миг, когато узнаеш, че си се омъжила за съвсем друг от представите си човек. Тогава страдаш, но поне очите ти се отварят. Не е лесно, но затова се нарича живот.“ – казва Ванеса Ромеро.

Блондинката е популярна на Пиренеите от 20-годишна възраст, когато става Мис Испания. Тя започва своята популярност именно в областта на модата, изявявайки се като фотомодел. Впоследствие обаче идва и огромният й пробив в киното чрез сериала „Новите съседи“, където през всичките 9 сезона е в ролята на Ракел Вилянуева.

„С Ракел си приличаме много. И двете хващаме окото, но животът ни е някак празен, защото мъжете ни искат само за едно. Тя горкичката не спря да търси любовта, но не я намери. Аз съм същата. Каква ирония, нали?“ – философства още красивата испанка от „Новите съседи“ Ванеса Ромеро Торес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар