Моника Белучи – божествено красивата грешница!

Моника Белучи – божествено красивата грешница!
4 (80%) 5 votes

Моника Белучи се води като най-красивата в целия свят, но и тя е човек и греши като всички!

Моника Белучи е първа по красота

Моника Белучи е номер едно по красота в целия свят!

Божествено красива, но и грешна, много грешна жена. Такава се оказа Моника Белучи, която е провокирала сама развода си с Венсан Касел преди 2 години. Италианската актриса съсипала своя съпруг от изневери и именно това се оказало фатално в тяхната връзка, научи Kliuki.bg.

Досега се считаше, че французинът е зарязал жена си просто така, защото му е омръзнала, но той е имал сериозна причина. В продължение на години той понасял и търпял кръшканията на Моника Белучи, къде заради децата, къде от любов, но накрая не издържал.

В Италия се пише и говори за извънбрачни връзки на Моника с много известни нейни колеги като Мел Гибсън и Брус Уилис, с които в миналото си е партнирала. Според слуховете, актрисата била от онези жени, които не издържали дълго само с един мъж в леглото, даже и да го обичат.

Венсан Касел напусна неотразимата Белучи след 14-годишен брак и две деца от него. Малко след това той даде изявление, в което твърдеше, че се е убедил, че жената може да обича само децата си. Така още тогава намекна, че Моника му е изневерявала.

„Нещата не вървяха от много време. Любовта се изчерпа. Жената почти винаги е страхотна майка, но трудно може да бъде и такава съпруга, защото тя не може да обича истински един мъж.“ – каза Венсан Касел.

Мнозина тогава го помислиха за луд, защото той напуска най-красивата дама в света, но явно изневерите й са станали още повече и просто не е издържал.

Любовта на актьора към Моника Белучи беше много голяма. Едно от доказателствата, които се помнят и до днес, са неговите сълзи по време на сцената от „Необратимо“, в която насилват жена му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар