Шамар за Албена Михова: Гаджето й нанесе брутален удар за ЧНГ! (актрисата рухна)

Шамар за Албена Михова: Гаджето й нанесе брутален удар за ЧНГ! (актрисата рухна)
3.5 (70%) 2 votes

Албена Михова не спираше да повтаря колко е влюбена в Николай Колев, който обаче я съсипа!

След дългата си връзка и последвала тежка раздяла с музиканта Тома Здравков, Албена Михова не рони дълго сълзи, тъй като откри голямата си любов в лицето на 27-годишния Николай Колев. Младокът е футболист и живее на красивия остров Ман. Двамата с актрисата обаче се показваха като наистина здрава и стабилна двойка.

Говорим в минало време, защото приказката помежду им приключи така, както и самата връзка – скорострелно. Оказа се, че Николай Колев поднесъл на Албена Михова най-неочаквания и кошмарен подарък за Нова година като само дни преди 31-ви декември, й връчил пътния лист, пише вестник „България днес“.

Албена Михова

Албена Михова беше толкова влюбена във футболиста, но уви…

Ужасът на актрисата идва оттам, че преди раздялата, футболистът по никакъв начин не е показвал, нито дори загатвал намеренията си, а го играел така, сякаш всичко е наред. Двамата с Албена Михова го раздавали палави под чаршафите, забавлявали се и пътували заедно.

„И внезапно това – каза й, че не може повече, че не е готов за сериозно обвързване и я остави със зяпнала уста. Горката Албена изстина, рухна съвсем. Та тя обожава това момче, влюбена е като тийнейджърка“, разкриват близки до актрисата от гилдията.

Напълно разбита и в нервна криза, Албена Михова прекарала сам сама настъпването на новата година и категорично отказвала да се вижда с роднини, колеги или приятели.

„Толкова беше зле, че се заканваше ако някой се осмели да й се натресе неканен в дома, да го „заколи“. А Албенката е кротка, но като подивее, да не си й пред очите“, шегуват се нейни колеги. Които й пожелават през тази година най-после да открие сродната си душа, защото досега доста се поизмъчи в търсенето й.

Защото дори бащата на сина й я е зарязал съвсем скоро след раждането му и си е вдигнал чукалата. Крайно време е вече да й провърви.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шамар за Албена Михова: Гаджето й нанесе брутален удар за ЧНГ! (актрисата рухна)”

  1. Ev

    ян. 10. 2016

    Не е лошо да се запита защо си тръгват??? Може би е много отдадена и малките момченца в един момент решават, че са с мама. Тя е лъчезарен човек, Дано намери точният човек. Успех.

Добавете коментар