Ивана изкара паметен имен ден с Големия Канар (Пълни подробности за тържеството)

Ивана изкара паметен имен ден с Големия Канар (Пълни подробности за тържеството)
5 (100%) 1 vote

Ивана доказа, че почита светеца си повече, отколкото рождената си дата

Ивана показа позната си щедрост и снощи – отпразнува имен ден като юбилей, видя kliuki.bg.

Певицата на народа винаги е казвала, че предпочита 7-ми януари пред рождения си ден, който е две седмици по-късно. Със снощното ударно парти го потвърди, а и доказа старата си слава на жена, която е пословично щедра.

Звездата на „Пайнер” покани гостите си в популярно пловдивско заведение, където посрещна гости подчертано елегантна – дълга черна рокля и вдигната коса. Събра се любопитна гомпания от приятели – небезизвестния бизнесмен Ангел Личкана и жена му Реви й поднесе впечатляващ букет – висок два метра и носен от двама души. Певицата, която е видяла много ефектни жестове в живота си, останала смаяна.ivana

Любопитство предизвика присъствието на дългогодишният господар на сърцето на Ивана-Стоян Канара. Напоследък доста се говореше, че бъдещият девер на Джена, се е сдобрил с айтозлийката, но пък той доведе сегашната си половинка. Те уважиха именницата както подобава със скъп подарък, заедно с всички останали 50 гости.

Втората голяма любов на Ивана – кръщелникът й Иван също празнува. Синчето на Румен и бузукарка Стояна обаче посрещнал гости на отделно детско парти. Възрастните продължили празненството си в нощен бар, където гостувала наследницата на Ивана – Преслава. Партито продължило доста след полунощ, противно на новия режим на именницата.

От няколко години Певицата на народа редува упражнения със здравословно хранене, избягва участията по клубове и приема предимно покани за частни и фирмени партита. Признала си го е – не може да продължава да си съсипва здравето със среднощни купони.

Ивана обаче не може да изневери и на собствената си природа. Нейните празници не минават никога тихо, скромно, „по пантофи”. Винаги има много музика, тежки маси, танцьори и много гости.

Тази година не е сигурно дали е присъствал истинския й любим, но Теди със сигурност е била там. Дъщерята на Ивана е самостоятелна млада дама, но никога не огорчава мама и не пропуска да е до нея в такъв ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ивана изкара паметен имен ден с Големия Канар (Пълни подробности за тържеството)”

  1. Кристина

    февр. 19. 2016

    Ивана се е доказала през годините като шоумен купонджийка. Забавлява хората. Но няма тембър гласови данни. Неможе да пее на живо.

Добавете коментар