Ето защо Хамилтън заряза Мария Шарапова!

Ето защо Хамилтън заряза Мария Шарапова!
3.5 (70%) 2 votes

Люис Хамилтън не издържа да бъде втората цигулка за Мария Шарапова!

Мария Шарапова беше с Хамилтън за кратко

Мария Шарапова опита да изиграе Люис Хамилтън, но той не се даде

Една от мимолетните двойки от края на миналата година не издържа дълго, но причината е в пилота на Формула 1. Когато осъзнал, че Маша го ползва само за отмъщение спрямо Григор и новата му, Люис Хамилтън на мига прекратил взаимоотношенията си с нея.

Очевидно пилотът е бил прав, тъй като връзката му с Мария Шарапова започна след тази на Гришо с Никол Шерцингер, а това изглежда като целенасочено действие от страна на рускинята. Самата Маша отрича да е използвала Хамилтън, но така излиза.

Докато това между британеца и руската първа ракета беше само авантюра, онова между Григор Димитров и певицата Никол изглежда като нещо много повече. То продължава вече няколко месеца и няма изгледи да приключи скоро. Шерцингер посещава мачовете на Гришо, което е признак, че нещата помежду им са по-сериозни.

Както Kliuki.bg писа, Мария Шарапова никак не одобрявала връзката на бившия си с британската певица, но тя вече няма думата. Рускинята считала, че Никол просто изпозлва Гришо за физически удоволствия и разнообразие. Явно това я е потикнало да й го върне по същия начин, изпозлвайки нейния бивш. Люис обаче се оказа по-хитър от Григор, тъй като бързо се усети.

Между Хамилтън и Шерцингер се разигра дори по-голяма драма, отколкото между Маша и Гришо. Пилотът и певицата бяха сгодени и планираха общото си бъдеще, когато внезапно дойде краят. Никол остави Люис по неясни точно причини. Според познатите й, тя имала огромен страх от обвързване, който я докарал до това да бъде без семейство на 37 г.

Дълго време Хамилтън се утешаваше с различни красавици, а една от тях се оказа и Мария Шарапова. С нея можеше да се получи и нещо повече, ако не беше разбрал пъкления й план.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ето защо Хамилтън заряза Мария Шарапова!”

  1. стеф

    ян. 08. 2016

    Заменил кон за кокошка.Много се изложи с вкуса си.Оцени се ,Гришо!

Добавете коментар