Стряскаща истина за Григор Димитров!

Стряскаща истина за Григор Димитров!
5 (100%) 2 votes

Григор Димитров буди много сериозен интерес с личния си живот, който е леко странен!

Григор Димитров може да стресне всички

Предпочитанията на Григор Димитров за жена могат да стреснат всекиго, и то защото ВИНАГИ са обвързани с по-висока възраст на дамата

Връзката на Гришо с 37-годишната Никол Шерцингер отвори очите на мнозина, както и доста въпроси за личността на тенисиста. Певицата е с цели 13 години по-възрастна от Григор Димитров, но това явно изобщо не притеснява нашето момче, забелязва Kliuki.bg.

Оказва се обаче, че през живота си дотук Гришо никога не си е лягал с по-млада от него дама, не и дори с такава на неговата възраст. Даже първата, с която е имал истинска физическа любов, е с година по-голяма от него. Както писахме, това е известната щерка Александра Маринова, която тогава е била 17-годишна, а Григор на 16 г.

След това тенисистът продължи с по-възрастните си завоевания. Мария Шарапова е може би от малкото, които не са чак с голяма разлика с него. Тя сега е на 28 г., а той е на 24 г. Преди нея обаче Серина Уилямс също мина през кревата на Гришо, а тя е с близо десетилетие по-голяма от него.

Незнайно защо, но Григор Димитров никога не посяга към девойка, която да бъде по-малка от него. Според познатите му, по-зрелите жени го привличали повече от край време. Той намирал в тях начин винаги да изглежда като младока в двойката, което му допадало.

Според други обаче, Гришо страдал от т. нар. „Едипов комплекс“, присъщ на мъжете, които въртят любов с по-възрастни от тях жени. Досега нямаше голям проблем, но последната му изгора наистина бие много на очи в това отношение. Никол е на навършени 37 г. и приближава 38-та, докато нашият тенисист няма и 25 г.

„Стряскащо е, че винаги е с по-възрастни, но явно такъв е вкусът на момчето. Не бива да го съдим, защото животът си е негов.“ – счита почитател на тениса у нас.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Стряскаща истина за Григор Димитров!”

  1. D2

    ян. 08. 2016

    Май вас повече ви вълнува това с колко по-голяма жена си ляга Гришо! Защо не оставите човека да си живее неговия живот , а вие оправете вашите собствени такива? И какво като е по-голяма от него? Какъв вие е проблема? Аз не виждам проблем , а и той явно също не! Много важно, че била по-голяма! Защо не разберете ,че по-важното е човек да бъде щастлив и нищо друго няма значение. Годините са само една цифра.Това вашето не е нищо друго освен злоба, завист и простотия!

Добавете коментар