Маги Желязкова с романтично обяснение в любов

Маги Желязкова с романтично обяснение в любов
5 (100%) 1 vote

Маги Желязкова с романтично обяснение в любов към настоящия си любим. Жоро, с когото Маги е от близо две години, вчера имаше рожден ден. Маги Желязкова, която се разведе с половинката си, известен с прозвището Боби Манекена. От него тя има едно дете, момче, което е в тийнейджърска възраст.

Освен това и новата любов на Маги Желязкова, Жоро, има един син, след като и той вече е разведен с бившата си съпруга. Двамата с Маги се срещат и до днес, живеят хармонично и задружно. Маги Желязкова, по повод рождения ден на мъжа в живота й, пише мило и искрено любовно обяснение на чувствата си към Жоро. Тя си позволи в социалните мрежи да напише, че за нея това е истинският и последен мъж в живота й, с когото се надява да остарее, пишат и от изданието за светски събития „Лайфстайл“.

Маги Желязкова с любимия човек - щастливи, иска да са заедно завинаги

Маги Желязкова с любимия човек, нейния Георги – щастливи и сплотени, иска да са заедно завинаги

Чаровната тъмнокоса дама Маги Желязкова неведнъж е споделяла, че не си пада по публичното оповестяване на чувства и личен живот, но явно сигурна в емоциите и в сърцето си, къдрокосата Маги Желязкова се поддала на желанието си да зарадва любимия си човек и да бъде спонтанна поне на рождения му ден.

Тъмнокосата къдрава фурия - Маги Желязкова

Тъмнокосата къдрава фурия и водеща – Маги Желязкова

След дълъг брак, множество компромиси и опити за подобряване на съвместните им отношенията, Маги Желязкова все пак се разведе с Боби, тя преодоля кризата и отново откри усмивката и топлината на зрялата и красива любов.

Така е! Любовта променя хората. Маги Желязкова вече е по-зряла, оценява хубавите нещо у мъжа и е готова за истинско и пълно щастие с единствения на сърцето й, коментира и екипът на изданието ни  „Клюки.бг“. Искрено им пожелаваме на двойката любовта им да не стихва и да продължават да сияят от щастие.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар