Боби Ваклинов между ефира и музиката

Боби Ваклинов между ефира и музиката
5 (100%) 2 votes

Боби Ваклинов – между ефира и музиката. Един от репортерите на предаването „Господари на ефира’ по Нова гостува на Лора Крумова и Галя Щърбева от предаването „Комбина“.

Боби е един от най-напористите и най-проспериращите репортери на Маги и Джуди Халваджиян. Боби признава, че е бил фен на предаването много преди да стане част професионално от неговия екип. Започва случайно и до днес е изключително щастлив да бъде в ролята си на репортер. Той се представя като един непрестанно търсещ и динамичен човек, който не харесва еднотипните неща.

Боби Ваклинов е един от най-познатите репортери и най-нападателните сред журналистите по Нова

Боби Ваклинов е един от най-познатите репортери и най-нападателните сред журналистите по Нова

Изненада за зрителите може би беше фактът, че репортерът Боби Ваклинов е почитател на музиката, дори сам прави такава. Той има немалко хип-хоп изпълнения, които сам подготвя. Това за много артисти е вид социален прротест, музиката и изобщо изкуството ни помага да въздействаме по масово.

Боби Ваклинов обича да рапира, той изразява своя социален протест

Боби Ваклинов обича да рапира, той изразява своя социален протест

Според него, тази музика би трябвало да бъде тип социален протест, а не просто думи в рима. Затова и песните на Боби Ваклинов са отражения на нашия реален живот, а не музика и текст без смисъл, коментира и изданието за светски събития и новини „Клюки.бг“.

Сред морето от паметни репортажи Боби Ваклинов запомня и все още откроява един от най-болезнените за него. При опитите му да достигне до г-н Бисеров, за да му връчи един Скункс, той получава удар с вратата на колата му.

„Господари на ефира“ е място, където се представят редица неразрешими проблеми в нашето общество. Там мнозина от нас търсят решение на болките си, нека все повече предавания и медии бъдат медиатори на обществото и властта, коментират „Клюки.бг“. Желаем на Боби все повече търсещи и намиращи отговор на социални проблеми предавания, за да могат повече хора да намират смисъла в родните ни медии днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар