Две смели жени от една фамилия

Две смели жени от една фамилия
4.8 (95%) 4 votes

Две смели жени от една фамилия – смелостта е израз на волята да правиш нещата по начин, който сам си избрал. Синоптичката Никол и дамата, която я е родила, бяха гости на предаването по Нова ТВ – „Комбина“.

Една от най-лъчезарните и любима на множество зрители тв лица е именно Никол Станкулова. Младата синоптичка с привлекателна външност в началото бе приета по-несериозно, заради всеобщите предразсъдаци – млада, сладка хубвица, която едва ли е особено интелигентна. Скоро обаче момичето показа доброто си възпитание, чар, обноски и естествено поведение. Младата водеща на тв прогноза за времето сама си спечели името и симпатиите на зрителите и на колегите.

В ефира днес присъстваше и нейната майка, която не само че прилича на Никол, но и е един пример за красива и смела жена. Тя, както и нейната половинка, са от системата на МВР, те са щастливи родители на едно прекрасно дете, както опосват единствената си дъщеря Никол Станкулова.

Бащата, който винаги глези момичето, прощава й, помага, майката в ролята на лошото „ченге“, както се казва, тя повече критикува и изисква от своята дъщеря. Въпреки това, връзката между двете – майка и дъщеря, е силна и очевидна за останалите.

Никол Станкилова едно хубаво лице с добро възпитание и стил

Никол Станкилова едно хубаво лице с добро възпитание и стил на екрана и в живота

Изненада беше фактът, че Никол Станкулова, освен с мода, преди време като дете е била и добър математик, но днес това е минало за синоптичката. Тя признава, че сега не обръща внимание на неверни и отрицателни твърдения за нея в пресата, но преди време се дразнела и натъжавала.

Днес родителите, бабите и дядовците на Никол са тези, които се влияят малко от жълтата преса, но това също не е проблем за семейството. Никол е обикновено момиче, което работи, става в 4 сутринта, почива си рядко и не е по купоните, за които отдавна няма време, припомняме от изданието „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар