Скандал: Закриха профила на Сузи Мурад заради шок снимки! (виж 12-годишната щерка на Орхан Мурад)

Скандал: Закриха профила на Сузи Мурад заради шок снимки! (виж 12-годишната щерка на Орхан Мурад)
3.3 (66.67%) 9 votes

12-годишната дъщеря на Орхан Мурад явно бърза да порасне, но го прави доста скандално!

„Добре, че татко й е сляп, та не може да види това „чудо“. Как е възможно това да е 12-годишна ученичка?! Не вярваме на очите си“, с тези думи коментират поведението на дъщерята на Орхан Мурад – Сузи, възмутени родители в популярен роден форум.

Явно обаче снимките на шестокласничката са се сторили крайно неподходящи не само за пуританите, но и за самия Фейсбук, тъй като профилът на момичето е временно закрит заради тях, пише вестник „Уикенд“.

Орхан Мурад

Сузи Мурад скандализира със снимки в мрежата

Действително 12-годишната Сузи далеч повече прилича на 18-годишна абитуриентка, при това бързаща да навлезе в дебрите на любовта и… още нещо. Как иначе може да си обясним фотосите, на които Сузи Мурад се е барнала с прилепнала до тялото рокля, откровено разкриваща прелестите й. А краката й са обути в чепици с поне 12-сантиметрови токчета.

Младото момиче, което учи в едно от частните училища под тепетата, го раздава отракана откакто нашумя с рап парчето си „Мечтай“. Сузи откровено заяви, че няма да върви по стъпките на баща си Орхан Мурад в поп фолка, а се е насочила към далеч по-вървежния в момента стил рап.

Една от снимките, които Орхан Мурад е добре, че не вижда

Една от снимките, които Орхан Мурад е добре, че не вижда

„Това обаче не оправдава поведението й и визията на… то се вижда на какво. Родителите й трябва да вземат мерки и да я кротнат, преди тази пуберитетска глупост да провали живота й“, коментират разгневени майки.

Самите Орхан Мурад и жена му Шенай обаче отдавна признаха, че щерка им е много своенравна и борбена като не допуска някой друг да взима решения в живота й, дори и родителското тяло.

„Такава си е, упорита и със свое собствено виждане от малка. Да, понякога може и да прекалява леко, но сме категорични, че тя е добро дете и не прави нищо нередно и нищо, което да е в разрез с възрастта й“, убедени са обаче родителите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Скандал: Закриха профила на Сузи Мурад заради шок снимки! (виж 12-годишната щерка на Орхан Мурад)”

  1. Емил

    апр. 12. 2017

    Варнете на Сузи феиса вее поми

Добавете коментар