Бомба: Ето кой е най-големият срам на Алекс Сърчаджиева! (тайната на актрисата ще ви шашне)

Бомба: Ето кой е най-големият срам на Алекс Сърчаджиева! (тайната на актрисата ще ви шашне)
3 (60%) 2 votes

Чаровната Алекс Сърчаджиева се опитваше да пази в тайна тази истина за себе си, но нищо скрито не остава завинаги!

Красивата и лъчезарна Алекс Сърчаджиева буквално смая близки, колеги и почитатели след като бе разкрита най-срамната й тайна (според самата нея). Актрисата се мъчеше да пази тази истина от очите и ушите на хората, но както знаем – нищо не остава скрито завинаги.

А най-любопитното и неочаквано е, че я издаде не друг, а любимият й мъж Иван Ласкин. С присъщата си словоохотливост и откровеност, актьорът изстреля, без окото му да мигне, че жена му е най-лошата домакиня, която е виждал в живота си.

Алекс Сърчаджиева

Сладката Алекс Сърчаджиева била тотално некадърна пред печката, разкри Ласкин

Да, Алекс Сърчаджиева се грижила за чистотата на дома им и била прекрасна майка за малката им дъщеричка София, но не можела да сготви абсолютно нищо. „Сашка и един ориз не може да свари, бе. Вие какво си мислите, че говоря – то е страшно. Застане ли до печката и започва да получава тикове от ужас, какво се прави там“, яко я издъни Иван Ласкин, от което страните на чаровницата сигурно са пламнали от срам като божур.

„За Алекс това е може би най-големият резил, за който сама се обвинява и си признава некадърността. Все пак тя е жена на възраст, със семейство и дете, немислимо е да не може да забърка един фасул дори“, коментират близки до Иван Ласкин.

Който признава, че той е готвачът в дома им и ежедневно приготвя ядене за двете си принцеси – сутрин, обед и вечер. А когато имал неотложни ангажименти и нямало как да застане пред печката, Алекс правела това, което умее най-добре – да купува готова храна от ресторанти или квартални хипермаркети.

„Много е вързана в кухнята. Не й давам да припари до печката, защото като нищо ще ни отрови“, смее се Иван Ласкин, но е категоричен, че неуменията на жена му в кулинарията няма как да намалят безкрайната му любов към нея.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар