Шок: Християна Лоизу втрещи журито на Х Фактор! (ето какво им сервира в последния момент)

Шок: Християна Лоизу втрещи журито на Х Фактор! (ето какво им сервира в последния момент)
3.1 (62%) 10 votes

Кипърката Християна Лоизу хвърли в потрес журито на формата и особено Саня Армутлиева, която скочи като ужилена!

Още от началото на тазгодишния Х Фактор, едно име е спрягано за победител в шоуто и това е 28-годишната кипърка Християна Лоизу. Която очевидно успя да влезе под кожата на ментора си Маги Халваджиян и да си гарантира спасение от елиминации, както и най-големия шанс за победа.

Заради настояването на Маги Халваджиян, дори продуцентът Саня Армутлиева се видяла в чудо и склонила да си затвори очите пред победата на кипърката. Макар всички да са наясно и тя самата неведнъж да е заявявала, че за нея Дарина Йотова е единственият Х Фактор в шоуто. Заедно с Кристиян Костов, разбира се, но той е още твърде малък.

Християна Лоизу

Християна Лоизу ще спечели в България, но иска да се развива другаде. Затова ли жертваха Вики?!

Но, както и да е… Саня се оставила да бъде убедена, че тази година трябва да спечели човек от отбора на Маги Халваджиян и то точно Християна Лоизу, когато кипърката хвърлила бомбата с решението си да продължи реализацията си в чужбина, разкриха източници от кухнята на шоуто.

„Колебаех се къде да се явя на кастинга за Х Фактор – дали тук, или в Англия, но накрая реших да го направя в България. Живея от години в страната и вече я имам като своя втора родина, а в Англия не познавам никого. Но се надявам, че ако спечеля шоуто, ще мога спокойно да отида да се развивам не само там, но и в много други държави. Искам да се реализирам навън“, споделила Християна Лоизу, чиито думи хвърлили Саня Армутлиева в ужас.

Защото всички знаят, че компанията й Вирджиния Рекърдс има традицията да сключва договор с победителя от шоуто вече всяка година и така да носи реклама и големи печалби, както на таланта, така и на Саня Армутлиева (особено на нея и компанията).

„Представете си какво ще направи Саня, ако не само трябва да пренебрегне собствения си избор и да направи Християна победител, ами онази вземе и си вдигне чукалата към Англия. Ще я остави без изпълнител, а пожертването на Виктория Георгиева и както се очертава, и на Дарина Йотова, ще бъде напразно“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар