Ивана – като сестричка на Теди на най-шеметното си парти! (СНИМКИ)

Ивана – като сестричка на Теди на най-шеметното си парти! (СНИМКИ)
1 (20%) 1 vote

Ивана блести пред старата любов, стопила всички излишни килограми

Ивана се похвали със снимки от паметния имен ден, който отпразнува с най-близките си, видя kliuki.bg.

Певицата на народа си подари незабравим празник, за който ви разказахме преди дни. Емоциите от преживяното я накараха да го обяви за „Най-хубавият Ивановден!”, който е чествала. Причината за това, а и вероятно блестящата й форма, е една – много, много любов!

Пайнерката, е известна с лудите купони, които вдига. През 2016-та обаче надмина себе си! Приятели, роднини, колеги, дори една стара любов дойдоха да я поздравят в Пловдив. Всички в един глас потвърдиха едно – Ивана отдавна не е била в подобна форма!

След безкрайната поредица диети, упражнения, практики, СПА-процедури и какво ли още не, звездата най-после намери точната формула. След дълги години успя да се приведе във форма като от началото на кариерата й!

Не без основание твърдят, че в момента е като по-голяма сестра на дъщеря си. Теди вече е прекрасна млада дама, напълно е изоставила небрежния младежки стил. Майка й пък си позволи за първи път от доста време тоалети не просто с няколко номера по-малки, а и с прозрачни материи.

Не е ясно как се е чувствала актуалната половинка на Стоян Канара, но старата му любов изглежда в пъти по-добре от преди! Виновницата за партито посреща гости с най-широката си усмивка, пя, танцува, беше затрупана с букети и се забавлява най-много с другият именник – малкият Иван.ivana 28

За Стояна и Румен животът отдавна е непрекъснат купон, явно и на момченцето му е писано да има детство като на останалите музикантски наследници. Хлапето обаче не показва, че му е в повече нито шума, нито забавленията на възрастните. А те бяха в повече!

След като купона свърши певицата пожела на гостите си и на феновете да им се връщат двойно пожеланията и любовта! Никой обаче не може да познае кой е конкретният мъж, който върна на това неизмеримо щастие на Ивана!Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар