Позор: Виж на чий врат увиснаха Борил и Диляна Попова!

Позор: Виж на чий врат увиснаха Борил и Диляна Попова!
5 (100%) 3 votes

Диляна Попова е в улица без изход и не може да се справи сама, без тази помощ

Диляна Попова е зле с парите и от финансовия колапс не я спасява бащата на сина й Асен Блатечки. А нейната сестра. Гримьорката Елиза Попова ги обгрижвала като майка и редовно оставяла на синеоката си роднина по сто или двеста лева, за да закърпи отънелия си семеен бюджет.

Тя обичала страшно много малкия Борис и искрено се радвала, че моделката е родила продължител на рода им. Сестра й непрекъснато купувала дрешки и памперси на малчугана и не оставяла манекенката да изпада в депресия заради безпаричие. Работела като луда, взимала поръчки по шейсет-седемдесет лева, че и за по-малко пари, за да помогне на Диляна, дивят се в арт средите.

Сестра й купила кошчето и много бебешки дрешки, както и козметика за мъника, преди още да се появи на белия свят. Винаги, когато идвала да види малкия Борил и известната си сестра, Елиза винаги носела подаръци, като дядо Коледа, пише Всеки ден.
И често давала на синеоката хубавица пари, защото Диляна Попова била в доста затруднено финансово положение. Младата майка нямала почти никакви ангажименти нито на модния подиум, нито на кино екрана. Дизайнерският й бизнес също буксувал.

Таткото на Борил помагал според възможностите си, но и той не отделял кой знае колко за наследника си.„Асен Блатечки направи белята, но призна сина си от Деляна Попова. И той няма кой знае какви възможности, защото има голяма дъщеря тийнейджърка, по която отиват не малко средства. А и тя учи в частен колеж. Едно бебе също изисква много пари и хич не му е лесно”, коментират познати на хубавицата.

Честите кавги и скандали с „лошото момче на киното” не давали сърце на Диляна да търси за помощ бившата си половинка, дори да изпитвала огромна нужда от това. Но насреща, винаги готова да й помогне, била нейната сестра. Тя се натоварвала адски много, сякаш ангажиментите по отглеждането на Борил били само нейни, осъждали актьора нейни близки. Но Елиза обичала племенника си и манекенката, затова го правела с много любов, и без да чака реванш.

Диляна Попова разчита за Борил на сестра си

Диляна Попова разчита за Борил на сестра си

Гримьорката обаче не можела да диша Асен и гледала да не се засича с него, когато актьорът ги посещавал. Тя все още била на мнение, че сестра й не трябвало да се свързва с обвързан мъж, но й прощавала заради малкото й чудо.Пък Диляна Попова била безкрайно признателна на сестра си. Тя винаги я благославяла и хвалела пред всички, за огромното й сърце, и желание да се притече на помощ, и да не остави в беда нея, и бебока Борил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар