Радина Кърджилова и Деян Донков ще имат момченце!

Радина Кърджилова и Деян Донков ще имат момченце!
3 (60%) 2 votes

Радина Кърджилова очаква първа рожба на края на пролетта

Радина Кърджилова и Деян Донков крият сладка тайна – двамата ще се наредят сред младите родители през настоящата година, научи kliuki.bg.

Влюбените дочакаха да се сбъдне тяхната обща мечта от няколко години. Бебето им ще се роди края на пролетта. Информацията още не е обявена официално от двамата, но известен лекар е разкрил тайната им пред „Всеки ден“. След като започнало да се шушука, колегите им актьори потвърдили новината.

Радина Кърджилова вече преминала рисковият първи триместър. Вече е в петия месец и благодарение на видеозона раблрали с Деян, че ще имат момченце. Донков бил много щастлив, че ще става татко за втори път. Той има син Деян от колежката си Анастасия Ингилизова, който вече е ученик и веднъж вече е станал батко и дори е готов да помага с новото бебе.radina kardjilova deyan donkov

Бъдещата майка, въпреки ентусиазираните кандидат-гледачи, се притеснявала много от предизвикателствата на майчинство. От сега е помолила ръководството на Театъра на армията да разредят ангажиментите й, за да си почива и да не се натоварва.

Изглежда бъдещото мамче цени в момента на първо място спокойствието си. Вече не може да бъде видяна на купони, с алкохол или цигари. Любимият й пък я обгрижвал като писано яйце – никакъв помен нямало от агресивния му характер.

В стремеж да опазят новината за бебето само за най-близкия кръг хора Радина Кърджилова дори избягвала да излиза. Качила само 4-5 килограма, но папараците били напористи и я дебнели навсякъде.

Любопитно е, че докато двойката се крие, друга Голяма любов на Деян Донков бременее щастливо и повече от показно. Красавицата Кристина Милева поздрави почитателите си прекрасна, гола и…бременна само преди няколко дни. Таткото на нейното бебе е неизвестен. Топ моделът беше обвързана с Деян Донков четири години, а след това се влюби в италиански фотограф.

Не е ясно дали поддържат приятелство след раздялата, но е ясно от сега, че Анастасия Ингилизова ще сподели радостта от появата на новото бебе в артистичната гилдия. Тя и Донков са изключително близки. Дори преди време се говореше, че актуалната половинка на Радина Кърджилова чакал пред родилното като раждала второто си дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар