Гришо изтегли късата клечка: Разкритието на Хамилтън за Никол Шерцингер шокира света!

Гришо изтегли късата клечка: Разкритието на Хамилтън за Никол Шерцингер шокира света!
4.7 (93.33%) 6 votes

Люис Хамилтън не изглежда никак разочарован от връзката на Григор Димитров и Никол Шерцингер, но затова си имало причина!

Шампионът от Формула 1 Люис Хамилтън живот си живее след раздялата с Никол Шерцингер и към днешна дата си гледа кефа по плажовете на Мексико, както сами ще се уверите от снимките. Явно връзката на бившата му с Григор Димитров изобщо не го касае.

Нещо повече – шампионът изглежда видимо доволен от факта, че Никол е затворена страница в живота му. И, както повечето истини излизат наяве, така лъсна и причината за задоволството на пилота.

Григор Димитров

Григор Димитров ще изпита ревността на Никол, както го правил Хамилтън през последните две години

А тя е, че хасковлията Григор Димитров е изтеглил късата клечка с аферата си с певицата, гръмна щатски таблоид. Защото последните няколко години от връзката на Никол Шерцингер и Люис Хамилтън били кошмарни за пилота.

„Аз се отървах, сега да му мисли тоя малкия. Никол е страшно парче, но да не ти е в къщата. В началото не бях и подозирал колко ревнива може да бъде и в каква харпия се превръща ако си науми, че не я поставяш на първо място в приоритетите си. Уважавам я, но връщане назад няма – със или без Григор Димитров в картинката“, признал без никакви задръжки Люис Хамилтън, тръбят източници.

А ето го и Люис - живот си живее в Мексико

А ето го и Люис – живот си живее в Мексико

Явно сега качествата, но и недостатъците на хубавата Никол ще бъдат запазена марка за тенисиста ни и дано не му провалят кариерата, заваляха коментари на потребители в мрежата.

Пилотът с 32-каратова усмивка - явно му дреме на шапката за Никол и Гришо

Пилотът с 32-каратова усмивка – явно му дреме на шапката за Никол и Гришо

Припомняме, че от известно време насам Григор Димитров фигурира основно по жълтите страници, а името му е свързвано предимно с жени. Нови връзки или раздели, не е важно. Важното е да се усети навреме и да рекламира името си основно чрез победи на корта, за да не се превърне в мъжката Анна Курникова, категорични са коментатори.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Гришо изтегли късата клечка: Разкритието на Хамилтън за Никол Шерцингер шокира света!”

  1. droit

    ян. 13. 2016

    Къде е голямата разлика между големия шампион Новак и нашето момче- Гришката ? Новак ще остане в историята на спорта с многобройните си победи, а за семейството си ще бъде отговорен съпруг и баща. Това важи и за не по-малко големия Федерер. А нашия убавец, наместо да работи сериозно на корта, прави „свободно падане“ в листата и скоро за него ще пише само в някой български спортен седмичник, освен ако не подгрява жълтата преса с любовчийските си афери със застаряващи мъжемелачки. По висока топка от Маша няма да „отиграе“. Маша е жена от висша класа и той ще съжалява цял живот за това, че е бил толкова глупав да я загуби, считам аз !

Добавете коментар