Скандален обрат: Мария в тежка криза с Християн! (шок разкрития как Мечо се превърна в Звяр)

Скандален обрат: Мария в тежка криза с Християн! (шок разкрития как Мечо се превърна в Звяр)
5 (100%) 1 vote

Именно проблемите в брака с Християн Гущеров са причината Мария да пожелае промяна в живота си!

Поп фолк дивата Мария иска да направи пълна промяна в живота си. За това засвидетелства поредната драстична смяна на цвета на косата й – тези дни певицата премина от тъмно на почти бяло русо, както вече видяхме всички.

Този път обаче тази трансформация не се дължи на моден писък, а на баналната причина, поради която всички жени прибягват до промяна на визията си – нужда да избягат от нещо, да започнат наново, да се спасят.

Мария

Мария прекали с източването на сметките и търпението на своя Мечо

Не е ясно дали Мария иска да бяга от Християн Гущеров (най-вероятно не), но се разкри, че в брака им е настъпил коренен обрат и раят им е бил разтърсен от гръм. Този път причината не е изневяра, а способността на Мария да изцежда и последния лев от джоба на съпруга си, разкриха източници, близки до звездното семейство.

След като успя да го ошушка зверски с поредица видеоклипове, скъпи дрешки и пътувания до екзотични дестинации, днес Мария вече е с „ограничителна заповед“ относно финансите на благоверния си. Гущеров обаче бил бесен от глупостта, която направил в началото на връзката си с певицата. А именно да откупи ипотеката на апартамента й с бившия Димитър Андонов.

Припомняме, че малко преди развода си, Мария и Митко Андонов теглиха кредит и закупиха огромно жилище в квартал „Лозенец“ на цена от 264 000 лева. Още като се хванал с Мария, Християн бил подведен от чара й и склонил да откупи ипотеката на апартамента, която сега висяла на неговия гръб.

Накриви й се шапката и като всяка жена Мария потърси спасение в промяната

Накриви й се шапката и като всяка жена Мария потърси спасение в промяната

„След всички харчове по Мария, че и по роднините й, Християн взе да проглежда. Съвсем скоро Мара ще изреве, защото нейният Мечо ще се превърне в Звяр. Затова и боядиса косата си – прави се на обидена и сърдита, та барем Християн се кротне и пак стане нейната, но уви. Всяко нещо с времето и търпението си“, коментират из певческата гилдия.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар