Скандал в дома на Софиянски: Истината за младия им зет взриви Стефан и Алиса! (снимки + разкрития)

Скандал в дома на Софиянски: Истината за младия им зет взриви Стефан и Алиса! (снимки + разкрития)
4.2 (83.33%) 6 votes

Стефан Софиянски и Алиса Софиянска са бесни от разкритията за кандидат-зет си Паоло Зезо!

Стефан Софиянски и съпругата му Алиса Софиянска са бесни от това, което научиха за сериозния приятел на най-малката си дъщеря Димана Софиянска. Италианецът Паоло Зезо е техен кандидат за зет и е почти сигурно, че младата Димана ще му каже ДА – девойката е лудо влюбена в него.

Не така обаче стоят нещата при роденият на Ботуша начинаещ дизайнер, който се оказал страшен почитател на дамската красота, да си го рекнем направо – женкар. Това разкриха източници, близки до известната столична фамилия пред вестник „Шоу“.

Стефан Софиянски

Димана Софиянска е най-малката и много красива дъщеря на Стефан Софиянски и кандидати за ръката й не липсват

Един поглед и в профила на Паоло Зезо във Фейкбук показва, че момчето яко го влече животът с всичките му наслади. На повечето от снимките си, гаджето на Димана Софиянска е с чаша алкохол в ръка и е заобиколен от красиви девойки. Това едва ли се нрави на българката, която се кани да му пристане и то в най-скоро време.

За момента поне доказателства за изневяра от страна на Паоло към Димана няма, но и момчето не е толкова наивно, че да се издаде. Запознати коментират, че италианецът умира да стане зет на бившия кмет на София и обгражда Димана с цялото внимание и нежност на света.

Димана и Паоло Зезо

Димана и Паоло Зезо

Италианецът яко се е нахъсал да става български зет

Италианецът яко се е нахъсал да става български зет

Какви ги върши, докато е в родината си обаче, това си знае само той. „Може и да са слухове, но знаете, че където има огън, има и дим. Стефан Софиянски е много сериозен мъж и само мисълта, че би прибрал кръшкач в дома си, при това като съпруг на малкото си съкровище, го изважда от равновесие. Димана трябва да е напълно сигурна в Паоло и добре да си оплете кошницата, преди да му стане булка“, коментират източниците.

Двойката е заедно вече доста време, но дали Паоло е верен?!

Двойката е заедно вече доста време, но дали Паоло е верен?!

Още повече, че красивата щерка на Стефан Софиянски е една от най-ухажваните девойки в България и кандидати да я вземат за съпруга и майка на децата им, изобщо не липсват.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар