Десислава в несвяст: Виж къде замина Зарко Савов и с коя! (снимки + подробности)

0

Десислава и Зарко Савов окончателно „разтуриха къщата“ си!

Край, свърши се! Зарко Савов и Десислава категорично се разделиха и връщане назад за тях няма, не и в този живот. Това потвърди самият ММА боец, който публикува снимки от топла и екзотична дестинация, където се намира към днешна дата, видя Kliuki.bg.

Зарко си вдигнал чукалата още след Нова година, но по-любопитното е, че не е заминал сам, нито със съотборниците си, а с момиче. Не, дамата до него на пътешествието не е Роси Иванова, с която той сложил рога на Десислава още докато любовта им бе в разцвета си.

Десислава
Зарко Савов живот си живее след драмите с Десислава в Къщата

Девойката, с която бившият на Деси отпрашил да си гледа кефа на топло, е дъщерята на мастит бизнесмен от Русе, която му била хвърлила око още преди години, разкриха изненадващо близки до Светлозар Савов източници.

„Зарко се изнерви много покрай участието си в Биг Брадър Ол Старс и цялата сага с Десислава. Той не е свикнал да го показват като панаирджийска мечка по вестници и телевизии, затова в един момент дорни съжали, че е приел поканата. После обаче си даде свобода на душата и реши да пръсне малко пари от хонорара, за да попътува и да се отърве поне за малко от спомените и клюките за Десислава“, споделят познати на Зарко Савов.

Решението му обаче тотално съкрушило певицата, която място не си намирала от бяс и нездраво любопитство как изглежда съперницата й. Това, че според очевидци, новата на Зарко е млада и знойна красавица, хич не утешава Деси, напротив.

Красавецът с ново гадже на пътешествие
Красавецът с ново гадже на пътешествие
Десислава пък пое с приятелки към Гърция, бясна от развръзката с бившия си
Десислава пък пое с приятелки към Гърция, бясна от развръзката с бившия си

Може би затова и певицата реши да се престори на непукист и да си хване пътя към Гърция, където разпусна в компанията на приятелки – жени. Мъже засега поне не се навъртат наоколо, което е доста показателно.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.