Агонията свърши: Ани Салич се развежда, върна си моминската фамилия! (как се казва вече + подробности)

Агонията свърши: Ани Салич се развежда, върна си моминската фамилия! (как се казва вече + подробности)
5 (100%) 2 votes

Ани Салич вече няма да се подписва като Салич, натири Бранко веднъж завинаги!

Журналистката и водеща Ани Салич е в процес на развод. Тя най-накрая се реши да сложи край на дългогодишната агония на брака си с Бранко Салич като дори си е върнала моминската фамилия. И оттук нататък ще се подписва като Ани Валева, пише вестник „Всеки ден“.

Единствено в Би Ти Ви водещата ще остане с името Ани Салич, защото така е позната на зрителската аудитория от години и предпочита да не създава допълнителни слухове с фрапиращата промяна, обясниха източниците.

Ани Салич

Ани Салич и Бранко Салич най-сетне прекратяват кошмарния си брак

Припомняме, че проблемите между Ани Салич и Бранко Салич стартираха отдавна като водещата години наред търпеше изневерите и забежките му със знайни и незнайни дами. Двамата се разделяха и събираха многократно, но не заради внезапно възкръсналите си чувства и невъзможността да дишат един без друг, а само заради децата Лазар и Хана.

Които обаче пораснаха и вече няма защо родителите им да се измъчват взаимно, оправдавайки се с крехката им детска психика. Причината Ани Салич да каже „Баста“ и да натири Бранко от апартамента им, бил поредният жесток скандал между двамата, разиграл се преди около месец.

„Напоследък Ани беше и жената, и мъжът в къщата. Ходи на работа, после мъкне торби от магазина, плаща сметки, готви и се грижи за дома и децата. А Бранко си вее байрака. Е, тя е жена с достойнство и не издържа повече на този фарс, наречен брак“, коментират служители от медията.

Те твърдят, че откакто приключила драмата с мъжа й, Ани Салич не само се разхубавила, но и изглеждала видимо по-енергична и тонизирана. „Млада е още, хубава е. Сега остава само един свестен човек да си намери и всичко ще й бъде шест“, стискат палци колегите й и пожелават на водещата да уцели шестицата този път.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар