Ани Салич се завърна до любимия си Юксел (СНИМКА от купона)

Ани Салич се завърна до любимия си Юксел (СНИМКА от купона)
3.5 (70%) 2 votes

Ани Салич се събра с любимите си партньори инцидентно, сърце не й давало да се обади на Кадриев до скоро

Ани Салич отново е „жената до Юксел Кадриев” – дори само за един купон, видя kliuki.bg.

Любимата новинарка на България се събра с любимите си екранни партньори. Също като едно време, когато прохождаше Нова, се забавлява в компанията на Николай Дойнов и Юксел Кадриев. Тримата някога бяха част от един екип, след това работата ги събира и разделя през годините.

Ани Салич решила инцидентно да излезе с настоящия си екранен партньор – Ники. Били заедно с колеги от апаратната и решили да разпуснат в пианобар. Там обаче се натъкнали не на друг, а на Юксел. „Беше съвсем случайна среща, която ме направи много щастлива“, разказа щастливката пред „24 часа“.

Неочакваната среща прераснала в голяма веселба и на всички толкова им харесало, че си обещали да подновят излизанията си като в доброто старо време. Новинарката споделя, че разговорите с Юксел Кадриев много й липсвали. Не смеела да му се обади, откакто напуснала БиТиВи, защото раздялата й с медията станала неочаквано бързо.niki doynov ani salich yuksel kadriev

Въпреки слуховете, които често ги скарвали, двамата водещи били изключително близки. Заедно работили 11 години, в които не само се опознали, но и знаели много един за друг.

Щом се видели не могли да се наприказват. Той й показал колко е пораснала Габи, тя разказала за децата си. В клуба научила, че Юксел Кадриев и Николай Дойнов още поддържат близки отношения от едно време. Чували се непрекъснато и излизали. Те, разбира се, нямали нейните ангажименти.

Конкуренцията между телевизиите налагали изкуствено разделение и напрежение в служителите си. Те обаче били еднакви, проблемите и радостите им били същите, дори по работно време не се различавали.
Юксел Кадриев имаше доста колебания и сътресения в личния си живот. До него обаче винаги беше екранната му партньорка. Ани Салич винаги беше една от изненадите му по интервюта и дори на шега я наричаха „жената до Юксел”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар