Брутално прецакване: Ето кои изпращат на елиминации в Х Фактор днес! (направиха ни на идиоти)

Брутално прецакване: Ето кои изпращат на елиминации в Х Фактор днес! (направиха ни на идиоти)
4.2 (84%) 5 votes

Днешните елиминации в Х Фактор са поредният опит да направят зрителите на маймуни!

Тази вечер България ще гледа поредните напрегнати елиминации в Х Фактор. Емилинации, само две седмици преди финала и обявяването на големия победител. Който тази година, освен признанието най-голям талант, ще получи и паричния стимул от 50 000 лева.

Всичко това щеше да е чудесно, ако беше честно обаче. Припомняме, че стотици зрители изреваха само преди седмица, когато шоуто пожертва най-големия си талант в лицето на Виктория Георгиева. А, както издадоха източници от телевизията тогава, отстраняването на Вики е било с цел да се отвори път без конкуренция на кипърката Християна Лоизу.

Х Фактор

Ето кои участници ще последват съдбата на Виктория Георгиева на крачка от финала на Х Фактор

За лош късмет Християна Лоизу беше болна на снощния лайф – факт, който се натъртваше до втръсване от ментора й Маги Халваджиян. Който е и човекът, определил точно тя да спечели формата.

Абсурдът стана пълен, когато се разкри, че лично Маги Халваджиян е решил днес да пожертва другия си участник Стивън Ачикор като го хвърли на елиминации тази вечер. Снощи на Стивън нарочно бе дадена потресаваща задача – да изпее хит на Кристина Агилера, който го закопа.

Лично Саня Армутлиева не се сдържа и изказа недоумението си защо Маги е причинил това на своя човек и то на този етап от шоуто. Днес на елиминациите ще се изправят един срещу друг Стивън Ачикор и Дарина Йотова, която незаслужено обра злобата на зрителите след краха на Виктория Георгиева в Х Фактор миналата седмица.

Така нещата ще изглеждат повече от нормални, а фаворитката с чадър от Маги – Християна Лоизу ще излезе отново суха и защитена.

„Маги хвърли на лъвовете Стивън, без изобщо да му пука. Заби го с песента и го праща на елиминации, защото в този етап от надпреварата вече му е все едно кой ще си тръгне, стига това да не е неговата Християна. Дарина ще я използват още веднъж, пък каквото стане накрая“, разкриват източници от коридорите на медията.

Макар че други пък подхвърлиха най-прясната идея на продуцента, а именно да си спестят критиките на хората като уж изправят Християна Лоизу на елиминации.

„Ако го направят, то ще бъде само, за да размахат пръст пред лицето на зрителите – видяхте ли, че и тя не е защитена?! Но всъщност е. Защото ако това стане, няма реален смисъл от гласова битка. Християна ще остане при всички положения. Тя е човекът, тя е избраният, разберете го“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар